İzci

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan diver6 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,563

Etiketler
Ynt: İzci

Bu akşam iğneada bölüm 2 vardı yaban tv de harikaydı

Antalyayı ilgiyle bekliyoruzz

Ayağınıza sağlık

İzci programını her çarşamba kacırmadan eşimle izliyoruz , müptelasıyız...Bizden başka fanatikler görmek cok güzel.Fakat tek şikayetimiz program cok kısa sürüyor...Okan beye duyrulur....Her program birbirinden güzel oluyor...Tebrikler.....

Bu akşam 23:00 da tekrarı var. Seyretmeye değer oldu İğneada 2. Tavsiye ederim.

abi program çok çabuk bitiyo yaaaa zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyoruz

Arkadaşlar çok teşekkür ederiz.fakkat programımız 45-50 dk arası sürmekte ve televizyonculukta zaten limit sayılmaktadır. gönül isterki 1-2 saat sürsün o zamanda sıkılırız. ;D ben zor yolları hayranlık ile izliyorum oda 20 dk .yapacak birşey yok malesef.görüşlerinize teşekkür ederim.
saygılarımla
Okan Tozun-İZCİ

bence tam tadında,profesyonel açıdan bakarsak uzun bile
neyseki reklam araları çok değil
emeğinize sağlık
selamlar

Ertelenmiş demek :-\

Bu süre konusunu daha önce de tartışmıştık . Süre makul aslında ama kendimizden geçerek izlediğimiz için hemen 5 dakika da bitmiş gibi geliyor Tabi süre makul derken prof. Televizyonculuk için makul . Yoksa 6 saat olsa bizler oturup izleriz ayrı konu ;D

güven bey izledim programı ,gerçekten büyük kayıp , ruhu şad olsun ,doğayı bilmek içinde yaşamak , bu sevgiyi gelecek nesillere aktarma yolunda büyük kayıp ,toprağı bol olsun mekanı cennet olsun sayın orhan uyanık beyefendinin :'( :'( :'( :'( :'( :'(

SON KONULAR - FORUM