İzci programını her çarşamba kacırmadan eşimle izliyoruz , müptelasıyız...Bizden başka fanatikler görmek cok güzel.Fakat tek şikayetimiz program cok kısa sürüyor...Okan beye duyrulur....Her program birbirinden güzel oluyor...Tebrikler.....
Arkadaşlar çok teşekkür ederiz.fakkat programımız 45-50 dk arası sürmekte ve televizyonculukta zaten limit sayılmaktadır. gönül isterki 1-2 saat sürsün o zamanda sıkılırız. ;D ben zor yolları hayranlık ile izliyorum oda 20 dk .yapacak birşey yok malesef.görüşlerinize teşekkür ederim.
saygılarımla
Okan Tozun-İZCİ
Arkadaşlar çok teşekkür ederiz.fakkat programımız 45-50 dk arası sürmekte ve televizyonculukta zaten limit sayılmaktadır. gönül isterki 1-2 saat sürsün o zamanda sıkılırız. ;D ben zor yolları hayranlık ile izliyorum oda 20 dk .yapacak birşey yok malesef.görüşlerinize teşekkür ederim.
saygılarımla
Okan Tozun-İZCİ
Bu süre konusunu daha önce de tartışmıştık . Süre makul aslında ama kendimizden geçerek izlediğimiz için hemen 5 dakika da bitmiş gibi geliyor Tabi süre makul derken prof. Televizyonculuk için makul . Yoksa 6 saat olsa bizler oturup izleriz ayrı konu ;D
güven bey izledim programı ,gerçekten büyük kayıp , ruhu şad olsun ,doğayı bilmek içinde yaşamak , bu sevgiyi gelecek nesillere aktarma yolunda büyük kayıp ,toprağı bol olsun mekanı cennet olsun sayın orhan uyanık beyefendinin :'( :'( :'( :'( :'( :'(