İzci

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan diver6 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,501
Ynt: İzci

yaban tv için hazırladığımız "izci" programı toyota buluşmasına ait bölümümüz bu akşam saat 21:00'da yayında... yaban tv d-smart 75. kanal, dijitürk 83. kanalda. iyi seyirler...

Etiketler

Okan bey hayırlı olsun. Geçen gün ilk defa izledim ve çok beğendim. Bu programı burada yazmak için geldiğimde konuyu görünce ayrıca sevindim. Geçen gün izlediğim bölümde siteden dostları görmek ayrı bir mutluluk oldu. Başarılar diliyorum...

"izci" programı 21:00' da yaban tv de yayındayız... İğneada keşif gezisi 1. bölüm

Mükemmel hocam izliyoruz . 17 kişilik bir grupla

İzcinin ve İzoff un Eline emeğine sağlık ...

Sağol hocam herkesin ayrı ayrı selam ve tebriklerini sunarım burdan . Böyle toplu seans yaptırıyorum artık . kitleyi genişletmek lazım İğneada da bilinçli offroad çok önemli . Güzel bir örnek oluşturulmuş yine ...

Hakikaten harika bir bölümdü ...

Başka bir başlıkta yazmıştım 17 kişi birlikte izledik . En az 5 kişi garantili zehirledim sayenizde . Bunlar garanti olanlar ;D

araçların tepesinde yaptığınız su geçişi gayet havalı bir fotoğraf verdi

Arkadaşlar

İğneada bölüm 1 i ilgiyle izledik.
Gelecek bölümleri merakla bekliyoruz

sevgiler

Okan beyi ve emeği geçen tüm arkadaşları kutluyorum başarılarınızın devamını dilerim.
İZCİ harika bişey çarşamba akşlamları 21,00 - 22,00 arası kumanda benim elimde : diğer kanallar yasak ;D ;D

İğneada bölüm 1 çok güzeldi hatta süperdi 2 bölümü merak ve şiddetle bekliyorum. Sevğilerle

okan bey izci ile off road heyecanını biraz olsun anladım sizlerin bu taddığınız off road heyecanını yaşamak için en kısa sürede bi modifiyeli araç edineceğim tüm ekibinize çok teşekkürler . ayrıca programın tv deki süresini 1 saatten biraz daha uzatmanız benim ve çevremdeki off road hayranlarının cok hoşuna gider teşekkürler

SON KONULAR - FORUM