İzci Grubu ve Yaban Tv İnegöl'de (25-26 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adaeada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,983

adaeada

Zirve
Yer
bursa
bizlere yakın olan arkadaşları bekleriz araçların özellikleri araziye uygun olması gereklidir selamlar

10012010374.jpg

Etiketler
Ynt: İzci Grubu ve Yaban Tv İnegöl'de (25-26 Eylül 2010)

:smiley:

İnegöldeyiz, İnegöl'den dostlarımızla birlikte olacağız. :smiley:

Sezon başlıyor artık.

concrete' Alıntı:
:smiley:

İnegöldeyiz, İnegöl'den dostlarımızla birlikte olacağız. :smiley:

Sezon başlıyor artık.
inşallah bekliyoruz kalacağımız yer burası bakalım değişiklik olmaz ise proğramda

adaeada' Alıntı:
inşallah bekliyoruz kalacağımız yer burası bakalım değişiklik olmaz ise proğramda

Süper :smiley: Ben de ne güzel yer diye geçiriyordum içimden.

25 EYLÜL 26 EYLÜL
[/quote]
:( :( 25 / 26 eylülde ayvalıkda dalmaya gidiyoruz çok önceden belirlenmişti tarih böyle bi organizasyonu kaçıracağım için üzgünüm sizlere şimdiden bol eğlenceler
bizde yaban tv de izlemekle yetiniriz artık.

izci grubu ve yaban tv gelebildimi yarın siz ayrılmadan yetişebilmeyi isiyorum birde adres sorunumuz var buluşma noktası neresi acaba

hakanayar' Alıntı:
izci grubu ve yaban tv gelebildimi yarın siz ayrılmadan yetişebilmeyi isiyorum birde adres sorunumuz var buluşma noktası neresi acaba
mesajı dün atmışsınız sanırım biz dün sabah buluştuk çıktık yola dağda olduğumuz için mesajınızıda okuyamadım proğramımız bu akşam bitti misafirlerimizi yolcu ettik birdahakine diyelim artık selamlar saygılar

ARKADAŞLAR MERHABALAR, BU GEZİYE KATILMAK İÇİN UYGUN ARAÇLARDAN BAHSETMİŞSİNİZ. BENDE SİZLERLE BERABER OLMAK İSTEĞİNDEYİM FAKAT ARACIM NİSSAN NAVARA 4X4 LE MODELİDİR. ARAÇLARDA BAŞKA BİR MODİFİKASYON ARIYORMUSUNUZ BANA CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM.
SAYGILARIMLA

egeberke' Alıntı:
ARKADAŞLAR MERHABALAR, BU GEZİYE KATILMAK İÇİN UYGUN ARAÇLARDAN BAHSETMİŞSİNİZ. BENDE SİZLERLE BERABER OLMAK İSTEĞİNDEYİM FAKAT ARACIM NİSSAN NAVARA 4X4 LE MODELİDİR. ARAÇLARDA BAŞKA BİR MODİFİKASYON ARIYORMUSUNUZ BANA CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM.
SAYGILARIMLA
bu gezimizi bitirdik diğer gezileri takip edebilirsiniz aracınız yeterli olur sanırım vinç yada arkada kilit var ise pek sorun olmaz diye düşünüyorum

dolu dolu 2 gün bir gece herşey muhteşemdi biraz daha yağmur yağsaydı bol çamur bulabilecektik gelen misafirlerimize tşk ediyoruz

25092010533.jpg

25092010534.jpg

25092010535.jpg

25092010536.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri