İthal Çekme Karavan Önerisi !

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Seref Goren Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,313

Tonguz hocam selamlar,

İyi niyetle verdiğiniz cevaplar için size teşekkür ederim ama yazdıklarınız malesef off topic! Zaten baktığım karavanlarda truma vs GRP panel al ko vs standart. Ben sıfırdan karavan yapmayacağım ki webasto vs koyayım. Zaten webasto tırlar yada araçlar için. Aldığınız motokaravanı güle güle kullanın fakat boşuna reklamını yapmışınız buraya hiç bir zaman kimse getirmez motokaravan dediğim gibi vergilerden ötürü.

Eğer getirmeyi kafaya koymuşsa hymer adria yada knaus vs getirir zaten o bütçelere çıkacak adam gidipte başka marka almaz.

Aliminium dan kaçıyotlar demişiniz fakat hymer grubu ve tabbert grup ki bunlar piyasayı domine eden markalardır, hepsi aliminium kullanır ve hafif karavan yaparlar. Ağırlığı düşük olduktan sonra fibere gerek kalmaz anlayacağınız.

Fiber çok daha kısa ömürlü ve dayanıksızdır aliminiuma göre. Adria fiber üretsede ağırlıkları aynı hymer ile aşağı yukarı.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Adria karavan satın aldım, Aydos Karavan firması bu işi benimsemiş ve her açıdan yardımcı olan bir ekip olarak işimi kolaylaştırdı. 400PS modelini aldım henüz tam bir kampçılık deneyimi yaşamamış olsam da içinde vakit geçirdim, ilk izlenimlerim gayet kaliteli ve konforlu olduğu yönünde.

Bu arada satın alma sürecinde deneyimlerimi şu video paylaştım, belki faydası olur:

Bu aviva lar çok hafif olmasından dolayı ilgimi çok çekiyor fakat bende inceledim çekmeköyde içinin kalitesi pek içime sinmedi altea lar daha iyi gibi.

Sizin çeken araç 1.5 dizel midir?

Evet aynen öyle, ilk defa karavan çekiyorum tecrübeli değilim ama hiç sorun yaşamadım. İç kalitesi bence her yanı sunta bazı yerli karavanlara göre gayet iyi geldi bana, elbette daha üst sınıfları da var bütçeye göre.

Normalde çekişte bir sorun olmaz zaten çok rahat gidersiniz fakat benim sorum yağmurlu havalarda ve çamurlu yollarda ki kampada giriyorsunuz bir sorun oluyor mu? Aracınız fwd olduğundan dolayı patinaj vs oluyor mu özellikle dur kalk yokuşlarda düşük hızlarda?

Çok teşekkürler yanıtınız için.

www.aguskaravan.com eğer düşünürseniz knaus 450 fu ve knaus 540 ue modelleri için yardımcı olabiliriz stoktan teslim

www.aguskaravan.com eğer düşünürseniz knaus 450 fu ve knaus 540 ue modelleri için yardımcı olabiliriz stoktan teslim
Şimdi bende sitenizi inceliyordum. Hayırlı olsun öncelikle.

Travelino çok güzel gözüküyor ağırlıpından dolayı belge gerektirmiyor değil mi? 750kh altı fakat duş var mı acaba?

Knaus 450fu için detaylı bilgileri özelden mesaj atarmısınız rica etsem.

Teşekkürler.

Merhabalar knaus 450 fu 10 gun içinde stoklarımızda olacak plus paket artı olarak klimalı geliyor 0555 241 02 21 noku telefon whatsapptan yazarsanız geldiğinde sizle bilgi paylaşabilirin

Merhaba ; anlattığınız sürece yeni başlayacak biri olarak geldiğiniz sonucu merak ediyorum. Kriterlerimiz birbirine çok yakın...