İstoç Oto ve Ticaret Merkezi yakını jeep Ustasi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kakyol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,086

kakyol

Kamp III
Yer
Antalya
dostlar slm henuz kesin olmamakla birlikle bir arac var İstoç Oto ve Ticaret Merkezinde ve bu araci bir ustaya goturup baktirmak istiyorum yetkili servis degil bu civara yakin bildigimiz tanidigimiz işinin ehli ustamiz varmidir aracin mekanik kısmına bakip iyi yada kotu diyebilecek simdiden herkeze tesekkur ederim sayet olursa persembe yada cuma gunu istanbulda olacagim ilginize simdiden tesekkur eder iyi gunler dilerim

Etiketler
Ynt: İstoç Oto ve Ticaret Merkezi yakını jeep Ustasi

oo yakınlarda olursam size yardımcı olmaya çalışırım jeep GC zj xj hangi kasa araç bakıyorsunuz ilanın linki filan varsa haftanın herhangi bir gunu yolum düşerede bakarım size bilgi veririm

2000 model WJ henuz pzarlik asamasindayiz arac temiz deniliyor her zamanki gibi bir aracimla takas edecegim ama dedigim gibi henuz netlesmis bir durum sozkonusu degil sayet olursa tanidik bildik bir ustaya baktirmayi istiyorum bizlerin bildigi guvendigi bir usta olursa bir arkadasin selaminida goturursek iyi olur

kakyol' Alıntı:
2000 model WJ henuz pzarlik asamasindayiz arac temiz deniliyor her zamanki gibi bir aracimla takas edecegim ama dedigim gibi henuz netlesmis bir durum sozkonusu degil sayet olursa tanidik bildik bir ustaya baktirmayi istiyorum bizlerin bildigi guvendigi bir usta olursa bir arkadasin selaminida goturursek iyi olur

usta var hazırda dediğim gibi otaraflara yakın olursam olurya ikitelli vs gibi yerlerde ozaman %100 yardımcı olurum size dostum problem yok ama yakınlarda camcı var kaportacı filan varda mekanik ve motorcu yok en azından benim bildiğim

dostum ilgine cok tesekkur ederim olay netlesirse sayet sizi bilgilendireyim irtibat numaralarimizi veririz birbirimize ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR