aslında dediğiniz doğru ancak hiç değilse yer olarak bir bilgi sahibi olmam benim açımdan iyi olucak sanırım kemerburgaz tarafı güzel ancak oraları pek bilmediğim için gps yardımıyla gitmem gerekiyor tabi bunun için kordinant gerekiyor__ C J 7 __' Alıntı:gezi organizasyonlarını takip ederseniz grupla birlikte gezilere katılabilirsiniz, tek başınıza gezmek oldukça risklidir, yer olarak kemerburgaz civarları muhteşemdir
cok tesekkur ederimayazağa' Alıntı:Kemer burgaz isoff pistine gidin
Oradan çok altenatif rota bulabilirsiniz
ilk kemeri geçin düz devam edin opetin karşısından girin o yolu bırakmadan düz devam edin karşınıza güzel yerler çıkacak![]()
geçen pazar kemerburgaza gittim ormanın içinde biraz dolaştım araçların geçtiği yerler belliydi ama bilemediğim ve yanlış benzin istasyonu seçtiğim için gezemedim ama busefer ayazağa abimin tavsiyesi üzere gidicem cevaplarınız için hepinize teşekkürlermrdnmz' Alıntı:üstad doldur depoyu gözünün kestiği yerden dal. Bak neler bulacaksın... 8)
aracım willysayazağa' Alıntı:Pazar günü deco 33 aydın bey ile bizde gide biliriz
siz ne zaman gideceksiniz
avatardan anladıgımkadarı ile aracınız cj
haklısınız bakalım inşallah rastlarızkamurabi_' Alıntı:Yalnız gitmenizi kimse tavsiye etmez sanırım. En kötü kemerburgaz yolunda mutlaka bir gruba rastgelirsiniz. Kimse gelmeyin demez.