İstanbul'da Off Road Alanı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mamix_34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,628

mamix_34

muhammet uluc
Yer
istanbul
abiler merhaba istanbul avrupa yakasında hafif offroad yapabileceğim yerler konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Daha önce ufak tefek arazi görmüşlüğüm var ancak sizlerinde tavsiyelerinde yararlanmak isterim

Etiketler

Ynt: İstanbul'da Off Road Alanı

gezi organizasyonlarını takip ederseniz grupla birlikte gezilere katılabilirsiniz, tek başınıza gezmek oldukça risklidir, yer olarak kemerburgaz civarları muhteşemdir

__ C J 7 __' Alıntı:
gezi organizasyonlarını takip ederseniz grupla birlikte gezilere katılabilirsiniz, tek başınıza gezmek oldukça risklidir, yer olarak kemerburgaz civarları muhteşemdir
aslında dediğiniz doğru ancak hiç değilse yer olarak bir bilgi sahibi olmam benim açımdan iyi olucak sanırım kemerburgaz tarafı güzel ancak oraları pek bilmediğim için gps yardımıyla gitmem gerekiyor tabi bunun için kordinant gerekiyor :smiley:

hmm dogru söylüyosunuz hocam en iyisi grubla gitmek peki tam olarak nerde kemerburgazın

Bu haftasonu herkes yuvacık yaylasında olacak büyük ihtimalle gezi olmaz, olursa da ağır off road olur...

Galiba herkes yuvacikda olacak ama ben pazar gunu kemerburgaz yada arnavutkoy tarafinda olucam

Kemer burgaz isoff pistine gidin
Oradan çok altenatif rota bulabilirsiniz
ilk kemeri geçin düz devam edin opetin karşısından girin o yolu bırakmadan düz devam edin karşınıza güzel yerler çıkacak :smiley:

ayazağa' Alıntı:
Kemer burgaz isoff pistine gidin
Oradan çok altenatif rota bulabilirsiniz
ilk kemeri geçin düz devam edin opetin karşısından girin o yolu bırakmadan düz devam edin karşınıza güzel yerler çıkacak :smiley:
cok tesekkur ederim

mrdnmz' Alıntı:
üstad doldur depoyu gözünün kestiği yerden dal. Bak neler bulacaksın... 8)
geçen pazar kemerburgaza gittim ormanın içinde biraz dolaştım araçların geçtiği yerler belliydi ama bilemediğim ve yanlış benzin istasyonu seçtiğim için gezemedim ama busefer ayazağa abimin tavsiyesi üzere gidicem cevaplarınız için hepinize teşekkürler :smiley:

Pazar günü deco 33 aydın bey ile bizde gide biliriz
siz ne zaman gideceksiniz
avatardan anladıgımkadarı ile aracınız cj

ayazağa' Alıntı:
Pazar günü deco 33 aydın bey ile bizde gide biliriz
siz ne zaman gideceksiniz
avatardan anladıgımkadarı ile aracınız cj
aracım willys

bende pazar günü gitmeyi planlıyorum sabah saat 10 gibi orda olmayı düşünüyorum

Yalnız gitmenizi kimse tavsiye etmez sanırım. En kötü kemerburgaz yolunda mutlaka bir gruba rastgelirsiniz. Kimse gelmeyin demez.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR