Sayın karavancı arkadaşlar...İstanbulda Karavan park etmek veya kamp yeri bulmak kadar zor bir şey daha yoktur.Bu sayfayı açan arkadaşa da bravo . Bırakın istanbul dışından gelen arkadaşlarımızı.Ben İstanbul doğumluyum hemde Küçükayasofya mahallesinden , yani Ne ahır kapı ne cankurtaran orası çatladıkapıdır,sahilden İçeri girdiğiniz zaman Sultanahmet meydanına çıkarsınız.16 yaşımda kadıköye taşındıktan sonra pek gitmedim o bölgeye .Çocukluğum orada geçmesine rağmen.Gezenbilir deki bu sayfayı görünce, istanbulda park yeri hemen atladım sayfanın üzerine.Çünki bir istanbulda yaşıyan olarak benimde böyle bir kampinge ihtiyacım vardı.24 aralık 2010 yani bir kaç gün önce gittim o kampinge.Baktığımda üç Karavan vardı.birisi elektrik idaresine ait,bir diğeri Bursa plakalı bir diğerinde ise bir erkek bir bayan iki genç ispanyol talebeydi.Oradaki çay ocağını işleten arkadaşla sohbet ettik.Küçükayasofyalı ağbeyimiz Balıkçı Necmiyle yıllar sonra karşılaşmamız benim için çok hoş oldu..Tabiki bilgi almaya geldiğimi nasıl bir yer olduğunu sormamın cevaplarını bu konuyla ilgili arkadaşlar için önemli..Koruma görevlisi ile konuştuğumda....25 Tl dedi. Neden dedim..internette 20 Tl yazıyor..Yabancılara 25 TL Türklere 20 TL dedi...Peki güvenlik.Çok sağlam dedi.Gezenbilir den edindiğim bilgelere istinaden soruyordum bu bilgileri tabiki...sabaha kadar buradamısınız siz dedim.Yok biz 24 den sonra gideriz ama buradaki Çaycılar sabaha kadar burada dedi.....Emniyet konusunda bu soruları çocukluğumdan tanıdığım necmi ağabeye bilgileri onada sordum.Çay ocağını işleten arkadaş ile birlikte onlarda yakındılar bakımsızlık ve ihmalden...Gerçektende Belediye burası ile hiç mi hiç ilgilenmiyor.Düşünebiliyormusunuz.Koca kamping alanında 1 tuvalet var vede kilitli.Çünkü legar taşmış. Elektrik kesik olduğundan pompa çalışmıyormuş.1 adet tuvalet var oda iptal.Oraya gidiş tarihim üç-beş gün evvel 24 Aralık 2010.Yazın ne durumda bilmiyorum.Elektrik olmadığı için suda yok tabi. varsada nasıl oluyor bilmiyorum.Maksadım kimseyi rencide etmek değil.Biz karavancılar için mükemmel bir yer.Emniyetli güvenli bende o semtin çocuğu olduğum için biliyorum. O konuda sıkıntı olmaz.Eminim.İsteyen arkadaşlar olursada gece kalmalık birkaç karavancı arkadaşlada gidip gecede kalabilirim.Ama elektrik,su vede tuvalet olmıyan bir yerde kalmayı göze almak da lazım...Şİmdi mesele böyle güzel ve emniyetli bir yeri,faal ve modern bir şekle dönüştürmek için bizlerinde birşeyler yapması lazım..Organize olarak belediye ve turizmcilerle görüşmek gibi yetkili kurumlar uyarmakta fayda olacağna inanıyorum..saygılar...ı