Herkese merhaba, yarın sabah oğlumla yola çıkıp hafta sonu kamp kurabileceğim bir yer arıyorum. Daha önce yalova tarafında menekşe yaylasına çıkmıştım. Başlıkta da yazdığım gibi, sakin ve ıssız bir yer arıyorum. öneride bulunan olursa memnun kalırım. şimdiden teşekkürler....
Akyazı Dokurcun sınırları içinde yer alan Turnalı Yaylası,
Bölge Hakkında Bilgiler: Akyazı Dokurcun sınırları içinde yer alan Turnalı Yaylası, muhteşem doğal güzelliklere sahiptir. Çiğdem Yaylası ile birleşir, Çiğdem yaylasına uzaklığı 1,5 Km'dir. Harika bir manzaraya sahiptir. Yaylaya direk ulaşım aracı bulunmamaktadır. Özel araçlar ile ulaşım mümkündür.
Bölge Hakkında Bilgiler: Akyazı Dokurcun sınırları içinde yer alan Turnalı Yaylası, muhteşem doğal güzelliklere sahiptir. Çiğdem Yaylası ile birleşir, Çiğdem yaylasına uzaklığı 1,5 Km'dir. Harika bir manzaraya sahiptir. Yaylaya direk ulaşım aracı bulunmamaktadır. Özel araçlar ile ulaşım mümkündür.
Merhaba.
google haritalardan baktım fakat net konum bulamadım.
kendi aracımla gitmek istiyorum. nasıl bir yol izlemeliyim ?
yol tarifi yapabilirmisiniz ?
Konuyu canlandıralım yine,
Bu tip paylaşımlardan sonra kampa gidip gidilmediği, gidildiyse tecrübeleri paylaşmakta büyük fayda var diye düşünüyorum.
Ayrıca Kocaeli bölgesinde de çok güzel yerler var. Belki çok ıssız değil ama sakin ve huzurlu yerler var.
Başta Menekşe Yaylası.
Ben İnönü Yaylasından sonra oraya gitmiştim, İnönü yaylasındaki görece kalabalık burada bulunmuyordu.
Sülüklü Göl de çok meşhur fakat ciddi manada rahatsız edici insanlar var ve bir daha gitmeyeceğim bir yer orası.
Selam ve sevgiler