"İstanbul Ömerli,Göllü,Bozhane Suzuki Yokuşu"

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mithatcan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 120
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,454

Mithatcan

Zirve
Yer
İSTANBUL ATAŞEHİR
26 aralık yılın son Cumartesi günü arkadaşlarla buluşup pazar günü gezi yapacağımıza karar verdik...

Babam dediki: Pazar sabahı sıcak yatağımdan kalkıp günün özlü sözü olan "Oğlum sabahın köründe çamurda batakta ne işin var yat uyu" diyen babamı dinlemeyip aldım suzuki'yi gittik bozhaneye....

Keşke babamın sözünü dinleseydimde gitmeseydim... ;)

Fotoğraflara bakınca babama hak vericeksiniz... ;)

Araçlar....

0- Ufuk Sarıahmetoğlu(Ateş parçası-XJ)

1- Ben(suzuki vitara)

2- Koray Yamacı(suzuki vitara)

3- Nurullah Ateş(Gaz-Rover-69)

4- Sina Ataman(Suzuki grandvitara-Patates)

5- Hasan Koca(Gönüllerdeki CJ-Gelemesemde konuyu ben açtım... :D )

Etap gerçekten zorluydu.. ;)

10942_226803145080_502745080_4504240_4848255_n.jpg

Ynt: "İstanbul Ömerli,Göllü,Bozhane Suzuki Yokuşu"

IMG_0457Masastznrl.jpg
IMG_0458Masastznrl.jpg
IMG_0460Masastznrl.jpg
IMG_0461Masastznrl.jpg

Gaz ın bu direksiyon rotunu vinç ile düzelttip strap ile ön diferansiyele bağladık ve o şekilde eve kadar gitti... Ama bu olay sonrası ön aksları kesmiş ve araç 2 çekere düşmüştü..

IMG_0462Masastznrl.jpg

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

SON KONULAR

Geri