İstanbul Çevresinde Yürüyüş Parkurları ve Organizasyon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan farslan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,741

farslan

Yeni Üye
merhabalar,
ben forumda ve istanbul da yeniyim. daha önce izmir de doğa yürüyüşlerine katılır ve çok zevk alırdım. istanbul da bu tür organizasyonlara katılmak ve haberdar olmak istiyorum. varsa bu tür organizasyonlarınız katılmak isterim.
hoşçakalın...

Etiketler
Ynt: İstanbul Çevresinde Yürüyüş Parkurları ve Organizasyon

Öncelikle hoşgeldiniz. Bu tip organizasyonlar ve daha fazlası sürekli sitemizde gerçekleştiriliyor. Bunun için siteyi takip etmeniz yeterli ;)

Faaliyetlerde görüşmek üzere...

bilgi için teşk...
sanırım takvim kısmında bu tür etkinliklerin duyurusu yapılmakta,
en kısa zamanda görüşmek üzere.

Merhaba ,
Murat'ında dediği gibi sitedeki gezi turlarını ( http://www.gezenbilir.com/index.php?board=61.0 ) takip etmen yeterli ;) etkinliklerde sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız..

merhaba ..
yakın zamanda herhangi bir plan varmı..

yaa canlar, taa kazadan önce, 1997 mi 98 mi ne ?
yürüyüş yaptığım bi kilyos - rumerifeneri yolu vardı ..
süper ..
ölmez sağ kalırsak, gelin orayı bi nisan - mayıs 2007 yürüyelim..
(nisan'dan önce, rusya'dan poyraz adamı zıp zıplatır, felç oluruz valla ma ....)

ordan da bizim eve zekeriyaköy'e kahveye kaçarız ..................
(ümit duymasın :D)

nadir abi buraya, yumruk havayaaaaaaaaaaa !!!!

gökhan

agbilgic' Alıntı:

(nisan'dan önce, rusya'dan poyraz adamı zıp zıplatır, felç oluruz valla ma ....)

Abi şu cümlenin altına on defa imza atarım. Bir faaliyet için izcilerle şubatta oralarda olmuştum, bir daha tövbe ;D ;D ;D

Demirciköy plajından Rumeli fenerine yürünebilir, orman içinden giden yürüyüş parkuru çok keyifli, irili ufaklı koylar, kayalık dik yamaçlar üzerinden güzel Karadeniz manzaraları var ancak Nisan-Mayıs sis ihtimalinin yüksek olduğu aylardır

mert'ciğim,
yok baba sis mis olsun, valla ma,
sivastopol'dan kulaktozuna gelen poyrazdan 1,000 kat daha iyi ..
hipotermi'den koylarda viccckkkkkkkkkkk ..
lodos=c.tesi - pazar; büyüteç lazım ..
gökhan kardeşin ..

İstanbul ve çevresinde treking yapsak hemde fotograf çeksek
hadi bekliyoruz

Belgrad ormanı trekking ve fotoğraf için ideal
site olarak ilk trekking organizasyonumuzu yapabiliriz, geçen ctesi ordaydım güzel havada orman çok keyifli oluyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR