Mibrahim Kamp II Mesajlar 475 Tepkime Puanı 529 Yer İstanbul Web www.ayyildizoffroadteam.com 17 May 2018 #65 *Demet*' Alıntı: dipsiz gölü besleyen kaynagı görmesem olmazdı erikli şelalesi Genişletmek için tıkla ... Güzel bir gezi olmuş anlaşılan kaynaktan akan su insan sulieti oluşturmuş gibi sanki Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
*Demet*' Alıntı: dipsiz gölü besleyen kaynagı görmesem olmazdı erikli şelalesi Genişletmek için tıkla ... Güzel bir gezi olmuş anlaşılan kaynaktan akan su insan sulieti oluşturmuş gibi sanki Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
*Demet* Ana Kamp Mesajlar 40 Tepkime Puanı 37 Yer istanbul 21 May 2018 #66 Mibrahim' Alıntı: Güzel bir gezi olmuş anlaşılan kaynaktan akan su insan sulieti oluşturmuş gibi sanki Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... ilk baktıgımda acaba birtek benmi insan sulieti görüyorum diye düşünmüştüm, neyseki benimle aynı şeyi görünler varmış bu hafta yaptıgım kamp resimlerini de ilk fırsat da atmaya çalışırım
Mibrahim' Alıntı: Güzel bir gezi olmuş anlaşılan kaynaktan akan su insan sulieti oluşturmuş gibi sanki Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... ilk baktıgımda acaba birtek benmi insan sulieti görüyorum diye düşünmüştüm, neyseki benimle aynı şeyi görünler varmış bu hafta yaptıgım kamp resimlerini de ilk fırsat da atmaya çalışırım
Mibrahim Kamp II Mesajlar 475 Tepkime Puanı 529 Yer İstanbul Web www.ayyildizoffroadteam.com 27 May 2018 #67 Yakmayalımda süsleyelimmi
klorr Ramazan Çetin Mesajlar 917 Tepkime Puanı 247 Yaş 38 Yer istanbul Web www.savaşmakina.com Telsiz Çağrı Kodu TB1AFE 27 May 2018 #68 Hahahaha E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mibrahim Kamp II Mesajlar 475 Tepkime Puanı 529 Yer İstanbul Web www.ayyildizoffroadteam.com 3 Haz 2018 #69 Şekeri olan uzak dursun Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mibrahim Kamp II Mesajlar 475 Tepkime Puanı 529 Yer İstanbul Web www.ayyildizoffroadteam.com 6 Haz 2018 #70 Longoz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mibrahim Kamp II Mesajlar 475 Tepkime Puanı 529 Yer İstanbul Web www.ayyildizoffroadteam.com 17 Haz 2018 #71 Video: https://youtu.be/jLphF4hv1Ls Sucuk kokoreç marshmallow vs bizim işimiz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Video: https://youtu.be/jLphF4hv1Ls Sucuk kokoreç marshmallow vs bizim işimiz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
M m.gulsen Yeni Üye Mesajlar 1 Tepkime Puanı 2 18 Haz 2018 #72 Selamlar, kamp grubuna beni de dahil eder misiniz, tesekkurler) Menekse 05398337445
34 Selim Yavuz 37 Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 3 19 Haz 2018 #73 Herkese selam ve saygılar. İstanbul Beşiktaşta ikamet ediyorum. Aslen Kastamonuluyum. Kamp, doğa ve silah aşığıyım. Üniversite öğrencisiyim. Land rover freelander 2.0di sahibiyim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum bu arada 0536 730 3737
Herkese selam ve saygılar. İstanbul Beşiktaşta ikamet ediyorum. Aslen Kastamonuluyum. Kamp, doğa ve silah aşığıyım. Üniversite öğrencisiyim. Land rover freelander 2.0di sahibiyim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum bu arada 0536 730 3737
klorr Ramazan Çetin Mesajlar 917 Tepkime Puanı 247 Yaş 38 Yer istanbul Web www.savaşmakina.com Telsiz Çağrı Kodu TB1AFE 19 Haz 2018 #74 m.gulsen' Alıntı: Selamlar, kamp grubuna beni de dahil eder misiniz, tesekkurler) Menekse 05398337445 Genişletmek için tıkla ... Hafta sonu Kemerburgaz da kamp atacağım katılmak isterseniz beklerim E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
m.gulsen' Alıntı: Selamlar, kamp grubuna beni de dahil eder misiniz, tesekkurler) Menekse 05398337445 Genişletmek için tıkla ... Hafta sonu Kemerburgaz da kamp atacağım katılmak isterseniz beklerim E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
S serbayucar Yeni Üye Mesajlar 13 Tepkime Puanı 3 20 Haz 2018 #75 Merhaba, Offroad Araç sahibi değilim fakat kamp etkinliklerine katılmak istiyorum. Etkinliklere katılan araçlarda yer oluyor mu? Yani araç şart mı
Merhaba, Offroad Araç sahibi değilim fakat kamp etkinliklerine katılmak istiyorum. Etkinliklere katılan araçlarda yer oluyor mu? Yani araç şart mı
klorr Ramazan Çetin Mesajlar 917 Tepkime Puanı 247 Yaş 38 Yer istanbul Web www.savaşmakina.com Telsiz Çağrı Kodu TB1AFE 20 Haz 2018 #76 Tabi neden olmasın mekan yer uygun olursa bize fotoğraf çekecek adam lazım serbayucar' Alıntı: Merhaba, Offroad Araç sahibi değilim fakat kamp etkinliklerine katılmak istiyorum. Etkinliklere katılan araçlarda yer oluyor mu? Yani araç şart mı Genişletmek için tıkla ... E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tabi neden olmasın mekan yer uygun olursa bize fotoğraf çekecek adam lazım serbayucar' Alıntı: Merhaba, Offroad Araç sahibi değilim fakat kamp etkinliklerine katılmak istiyorum. Etkinliklere katılan araçlarda yer oluyor mu? Yani araç şart mı Genişletmek için tıkla ... E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mibrahim Kamp II Mesajlar 475 Tepkime Puanı 529 Yer İstanbul Web www.ayyildizoffroadteam.com 22 Haz 2018 #77 Bu gece kemerburgazdayız Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mibrahim Kamp II Mesajlar 475 Tepkime Puanı 529 Yer İstanbul Web www.ayyildizoffroadteam.com 23 Haz 2018 #78 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mibrahim Kamp II Mesajlar 475 Tepkime Puanı 529 Yer İstanbul Web www.ayyildizoffroadteam.com 8 Tem 2018 #79 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
*Demet* Ana Kamp Mesajlar 40 Tepkime Puanı 37 Yer istanbul 18 Tem 2018 #80 bu hafta mudurnu sülüklü göle misafir olduk çok güzeldi