İst. Anadolu Yakası Yürüyüş ve Bisiklet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freegraf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,846

freegraf

uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta
Yer
istanbul
Sn.Gezenbilir üye ve izleyenleri.öncelikle Anadolu yakasındaki arkadaşlar, hem yürüyerek,hemde bisiklet ile bir yerlere gidebiliriz.mevsim artık müsait(.gezen için her zaman müsait )ama kimileri için bahar ve yaz daha uygun olur.O halde buradan ortak bir payda da buluşarak kendimizi dışarı atalım.muhabet ilerledikce yapmak istediklerimiz daha da şekillenecektir.iyi muhabetler ve gezmeler diliyorum.mehmet

Etiketler
Ynt: İst. Anadolu Yakası Yürüyüş ve Bisiklet Köşesi

merhaba iyi akşamlar arkadaşlar, ben yeni üyelerdenim, aslında baharın gelmesiyle tam yürünecek havalar ben tam bir yürüyüş tutkunu olarak bu bahar havalarını kaçırmamayı
doğayla çiçeklerle kuş sesleriyle birlikte bütünleşmenin tam vaktidir diyorum .

Hoşgeldiniz denizaltı,umarım iyi vakit gecirirsiniz.işim olmadığı zamanlar,şehirde durmak istemem,bu yüzden de dişarı giderken bir kac arkadaş ile beraber gitsek derim.Bu yüzdende ortak karar alıp öyle bir program yapsak iyi olur.iyi gezmeler.

Unutmayınız,eyer FOTOĞRAF makinanız varsa mutlaka yanınıza alın.yeni kullanan arkadaşlarada belki faydamız dokunur.

evet bencede, ortak geziler her zaman daha iyi olur, zaten doğaya çıkınca fotoğraf makinasız olurmu hiç o güzellikleri paylaşmak için çekim şart umarım güzel gezilerde hep beraber olup doğanın ve yürüyüşün tadını çıkarırız.

Sn.Arkadaşlar,bugün kısa ve rahat bir Aydos tepesi(Kartal Pendik yakacık bölgesinin en yüksek yeri.) turu yaptık.biraz güneş biraz yağmur.çok gölgeli bir tur oldu.Sadece ben ve babamın torunu ile gittik.İlerleyen saatlerde fotoğrafları yükleyeceğim.

eminim yağmurda olsa, çamurda olsa güzel geçmiştir, çünkü yürümek bir tutkudur. ben yürümediğim zaman ruhumun öldüğünü hissediyorum. yürümenin havasının olmadığını düşünüyorum her mevsim çok güzel bence eminim sizce de öyledir.saygılar

[attachment=1]

09738.jpg

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

9741.jpg

9742.jpg

09746.jpg

9753.jpg

9763.jpg

09779.jpg

09778.jpg

09776.jpg

9771.jpg

9767.jpg

9830.jpg

9801.jpg

09798.jpg

09786.jpg

09783.jpg

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

9843.jpg

9838.jpg

9818.jpg

9824.jpg

09790.jpg

9847.jpg

09857.jpg

09875.jpg

9845.jpg

09854.jpg

9897.jpg

9895.jpg

09878.jpg

9896.jpg

9882.jpg

9915.jpg

9909.jpg

9906.jpg

9902.jpg

9899.jpg

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

9928.jpg

9928.jpg

9923.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri