İlk Yağan Karda Hendek Tepelerinde Off-Road (24 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan navaraextreme Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,539

navaraextreme

Kamp III
Yer
ADANA
Akşam baktım kar yağıyo dedim istanbul nasıl olsa tutmaz atladım benim yadigar navaraya aldım arkadaşları bastım Hendek e ,benim canavar scout orda yol baya yağışlıydı hendeğe yaklaşırken baya baya kar oldu ortalık çiftliğe geldim yerde 30 cm kar var benim navarayı standart a çevirmiştim üstündede bitik lastik dedim pilavdan dönenin kaşığı kırılsın bişey olmaz, kaldığı yerde bi formul bulurum nasıl olsa. Aldım scout uda verdim navarayı arkadaşıma dedim yöntem belli durmak yok :smiley: sonra yokuş aşşa inerken daha 100 metre olmuş scout a bineli ,bi baktım fren yok merkez patlamış dedim biz türküz bize bişey olmaz ... Vurdum dağa tapagaz çıkıyoruz navara baya gitti sonra kar 40 cm civarı olunca tepede kaldı yaw heryer dik rampa viraj scoutta fren yok ucurum etraf sis kar yağıyo vs dedim nasıl olsa rollcage var bindik 5 kişi scout a saat 10 da hendekte başladı macera sabah 7 de anca döndük geri hendek merkeze ... Gene yekten gene tekten ... Dönerken navarayı çektim bi kaç yerde ama temiz indi gene çok uğraştırmadı ..

IMG_0052.jpg

IMG_0053.jpg

IMG_0054.jpg

IMG_0055.jpg

IMG_0056.jpg

IMG_0057.jpg

IMG_0058.jpg

IMG_0059.jpg

IMG_0060.jpg

IMG_0061.jpg

IMG_0062.jpg

IMG_0063.jpg

IMG_0064.jpg

IMG_0065.jpg

IMG_0066.jpg

IMG_0067.jpg

IMG_0068.jpg

IMG_0069.jpg

IMG_0070.jpg

IMG_0072.jpg

IMG_0073.jpg

IMG_0074.jpg

IMG_0075.jpg

IMG_0076.jpg

IMG_0077.jpg

IMG_0078.jpg

IMG_0079.jpg

IMG_0080.jpg

IMG_0081.jpg

IMG_0082.jpg

IMG_0083.jpg

IMG_0084.jpg

IMG_0085.jpg

IMG_0086.jpg

IMG_0087.jpg

IMG_0088.jpg

IMG_0089.jpg

Etiketler
Ynt: İlk Yağan Karda Hendek Tepelerinde Off-Road (24 Aralık 2008)

Güzel bir gezi güzel bir örnek diyemeyeceğim. Frensiz bir araçla off-road... Sen çıldırmışsın Gültekin :D

Napıyım abi kalk istanbuldan hendeğe git ee fren patlamış geri dön :smiley: Abi ormanlık alanya illa bi cisim beni durduracak mukavemeti gösterir diye düşündüm! Çıkarken çok yoğun sis ve kar vardı farketmemişim meyer yolun yarısı uçurummuş inerken farkettim :smiley:

hahahaha allah razı olsun önder abi ... Fren balataları çok pahalı ne olur ne olmaz kullanmamak lazım :smiley:

Ah be abi ölmeden mezara koydun beni :smiley: Dur daha çok gezecek görecek yer var ...

Valla saftutulurken göremezsem seni öbür tarafta iki elim yakanda :smiley:

Gültekin hendeğe kadar gitmene gerek yok izmitte biz warız dağ var kar ...

Bizede senin gibi evden çıkarken aklını derin dondurucunun en derin yerine saklayan adamlar lazım :smiley: :smiley: :smiley:

Yan taraf uçurum ise Aksu'ya kadar çıkmışsın diyecem ama muhtemel asfalttan tırmanmadın.
Gültekin senin Hendek ile ilişkin nedir?

umutkaptan' Alıntı:
Gültekin hendeğe kadar gitmene gerek yok izmitte biz warız dağ var kar ...

Bizede senin gibi evden çıkarken aklını derin dondurucunun en derin yerine saklayan adamlar lazım :smiley: :smiley: :smiley:

Abi herzaman gelirim yanınıza şeref duyarım benim scout hendekte duruyo... Banada sizin gibi tayfa lazım dur kalkta hararet yapıyo binim araba :smiley:

YEVGENI' Alıntı:
Yan taraf uçurum ise Aksu'ya kadar çıkmışsın diyecem ama muhtemel asfalttan tırmanmadın.
Gültekin senin Hendek ile ilişkin nedir?

Bizim çiftlik var orda abi oraya gidiyorum arada bi ama bölgeyi çok iyi bilmiyorum girdim ana yoldan bi köyün içinden geçtim sonra toprak bi alandan yukarı çıktım girdim dağa kesilmiş kütükler vardı yolda çok neresi tam bilemiyorum zaten 75 likten sonra bana heryer aynı gözüküyo :smiley:

freni tutan araçla çıkarsın offroad yaparsın yolda takılmazsın evine dönersin ve 3 gün sonra bu unutulur ama frenin tutmayarak bata çıka sınırları zorlayarak bu işi yapıp sağ salim eve dönmeyi beceririsen işte bu kolay kolay unutulmaz ..bu iş akıl işi demek istemiyorum kesinlikle ama sen gözünü kararttıysan bana helal olsun demek düşer,süpersiniz!!!

sayın darmunyan öncelikle bu güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim işallah beraber gezme imkanımızda olur :smiley: ..

gözü kara offroad tutkunlarıyla yola çıkmaya herzaman varım:smiley:en yakın zamanda inşallah....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR