serkanguranc
GIPSY ADVENTURE HOME
Yeni aldığımız çekme karavanımızın hazırlıklarını tamamlamış bayramın gelmesini bekliyorduk ve nihayet ilk kampımızı İnbükü ne yapmaya karar verdik ve arife günü saat 13,30 da yola çıktık.İlk ylculuğumuz olduğundan çok heyecanlıydık.Çocuklar dörtgözle Çine de çöpşiş yemek için molayı bekliyorlardı ....Çinenin inanılmaz doğa harikası manzaralarından birkaç fotoğraf aldık.Umduğumuzdan iyi geçen bir yolculukla Marmarise geldik....Alışverişimizi tamamlayıp buzcu aramaya başladık...(Ben buzdolabı küçük olduğundan 100 lt ve 50 lt 2 adet teknemdeki İgloo buzluklarımı yanıma almıştım...) Tabi biz o bu derken kampa 19,30 gibi geç bir saatte girdik ...hadiii uzatma kablosu ara hava kararmış vaziyette...uzatma kablomuz 20 mt idi fakat durduğumuz yer uzak olduğundan 2 mt ile yetmedi... bir 10 mt de karavanı aldığımızda içinden çıkan kablo ile sorunu hallettik...ama güzel tarafı karanlıkta çırpınırken sağımızda ve solumuzda ki komşularımızın hemen gelip yardım istermisiniz diye sorması oldu....Kampcılığın güzel tarafıda bu olsa gerek.
Uploaded with ImageShack.us