ilk arabam niva olsa olur mu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan antre Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,863

antre

Yeni Üye
Merhabalar.uzun zamandir butceme gore bir arac bakiyordum.ilk once 123kasa mersedesleri dusundum,simdi bir arkadasim niva yi onerdi.hatta birkac araca baktim.kafamda bircok soru isareti kaldi.
Bursaliyim ama kutahyada okuyorum.yani haftada enaz birkz uzun yil yapacagim.yazildigi gibi asfaltta kullanimi dertli midir? Parca fiyatlari ve tamiri dusuk masrafli dediler ama karsilastirabilecegim bir ornegi var mi(rot rot basi debriyaj seti vs vs) daha once hic arazi araci kullanmadigimdan vites olayina yabanciyim,nereden ogrenilir? Iceriye gelen ses ve titresim hic kesilmeyecek yada tahammul edilmeyecek gibi mi? 89 model 1.8 dizel buldum , vergisi ortalama ne kadardir.aldiktan sonra gezmek isteyecegim ama kutahyada organizasyon yapan abilerim war midir?
Konfor yada performans 2nci planda. ailemin onca baskisina ragmen kendime ait bir arac istedigim icin alacagim,ogrenci butcesini cok zorlar mi.gorus ve tavsiyelerinizi bekliyorum.umarim konu dogru yerdedir.simdiden tesekkurler

Etiketler
Ynt: ilk arabam niva olsa olur mu

Niva kasası düzgün bir arac bakın cürük olmasın şaseleri düzgün olsun mekanik her türlü yürütürsün eski model alırsan bir mütdet sonra aracın her parcasını söküp takmayıda ögrenirsin sonra yoldan cıkmayı ögretir sana öylece devam eder gider

Uzun yol filan yapacağım diyorsun ne işin var nivayla.Pişman olursun iyi düşün.
Niva senin aradığın araç değil bence...

sahar' Alıntı:
Uzun yol filan yapacağım diyorsun ne işin var nivayla.Pişman olursun iyi düşün.
Niva senin aradığın araç değil bence...
Katılıyorum..
Ne'kadar bütçeniz? 10-12,5 gibi Ferozalar var..
Düşünün derim...

Bütçe maximum 9ooo tlye kadar .o yüzden nivalara bakıyorum ama sanırım vazgeçmem gerekecek

birincisi nivaya bınersen bırdaha kopamazsın hele bıde ilk araban
ikincisi dursun abıye katılıyorum 1-2 sene sonra arabanın herparcasını kendın soker takarsın
üçüncüsü evet uzun yol yapıcam dıyosan yorar ve masraflı olur ama uzun yola gezıye yaylaya daga bayıra gıdıcem dıyosan nıva ıdeal (zevkın bedelı olmaz.)