Ilgaz'da Nerede, Nasıl Kamp Yapılır?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan miralayneron Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,611

miralayneron

Ana Kamp
her ne kadar kastamonulu olsamda şu ana kadar sadece memlekete giderken arabanın camından gördüm ılgaz dağını,
fakat dün geçerken yanından içimde farklı bir tutku yeşerdi

aslında bana pekte yabancı bir duygu değil bu sizden ricam ılgazda planladığım kamp için bilgi ve önerilerinizi almak

yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler...

Etiketler
Ynt: Ilgaz'da Nerede, Nasıl Kamp Yapılır?

ılgaz benimde kamp hayallerimde
hatta ılgazda küçük bir arazi alıp bir kulübe yapıp her fırsatta kaçıp 1-2 gün kalmayı avlanmayı planlıyorum ilerisi için
forumu takip ederek ılgaz hakkında bilgileneyim ben de

Ankara tarafından kastamonuya giderken sağ taraftan yol ayrımı var kadınçayırında kamp yapabilirsin.Ayrıca daha havadar manzaralı biyer diyosan kırkpınar yaylasında kamp yapabilirsin.

Kırkpınar Yaylası Ilgaz merkezden 22 Km uzaklıkta denizden 1800 metre Yükseklikte bir yayla gölü olup adini gölü besleyen 40 pınardan almıştır. Ilgaz Sıradağlarının uzantısı olan 2400 metrelik Emir gazi tepesinin yamaçlarında bulunan yayla Ilgaz Dağlarının kendine özgü flora sinin eşsiz örnekleri ile doludur. Çiğdem, düğün çiçeği, yabani lale, unutma beni, sarı orkide, çuha, salep, orman gülü yaylada rastlayabileceğiniz yüzlerce çiçekten sadece bir kaçı. Fauna içinse yaban ördeği (Angut), Kuyruksallayan, Karatavuk, Maviağaçkakan, alakarga ve apollon kelebeğini sayabiliriz. Görmenizi tavsiye ederim.
C037CD65799E-8.jpg

IMG0258A.jpg

gelecek yaz ben de ılgazda kamp yapmak istiyorum.
bursada yaşıyorum ama kastamonuda arkadaşım var ve onu ziyaret için her gidişimde ılgaz a biraz daha sevgi duyuyorum.
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

sentez76' Alıntı:
ılgaz benimde kamp hayallerimde
hatta ılgazda küçük bir arazi alıp bir kulübe yapıp her fırsatta kaçıp 1-2 gün kalmayı avlanmayı planlıyorum ilerisi için
forumu takip ederek ılgaz hakkında bilgileneyim ben de

dostum bu planını gerçekleştirirsen arazinin yerini sakın buraya yazma. geliriz, kovsan da gitmeyiz :smiley:

arkadaşlar ılgaz dağı için bir kamp düzenleyelim.ılgaz dağınada kamp yapmak isteyen eminim çok arkadaşımız olacaktır.

ben ılgaz dagında baya bı yer gezdım cok guzel ama dıkkatlı olmak lazım kamp konusunda bılen bırı olmadan gıtmek uygun degıl gercı dag jandarma otel ve karakolu var ama yıne de dıkkatlı olmakta fayda var gece pek tekın degıl yanınızda muhakkak sızı koruyacak bı gerec yada dogo pıtbull felan alın:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR