İlçe, İlçe Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,449

lynx255

HUDOFF Off Road Club
Yer
İstanbul
Arkadaşlar, forumda tanışma başlığını taşıyan bir çok konu mevcut ancak kendi mahallemizde gördüğümüz aracı ve sahibini bile bu konularda bulmamız imkansız gibi. Bunun için aklıma gelen bir kaç fikri paylaşmak isterim. Sizlerden daha güzel fikirler çıkacağını da düşünmekteyim. Bunun için araçtan sahibine yada sahibinden araca ulaşabileceğimiz bir yapı olmalı mesela. İlçe bazında da aranabilir hatta mahallede olabilir. Elbette yalnızca bulunmak isteyen arkadaşların paylaşacağı bilgiler ile sınırlı olacaktır.
Bu anlattıklarım için detaylı bir kayıt formu ve arkasında çalışan bir database lazım elbette. Şimdilik (yani bu işlerden anlayan birisi yapana kadar) bu mümkün değil. Her ilçeye bir konu açma bir fikirdir mesela yada üyeler (isteyenler tabi) sahip oldukları araçların plakalarını yazabilirler bunun için bir şablon belirlenir ve arama bu kritere göre yapılabilir.
Sizlerin fikirleri nelerdir?

Etiketler
i̇lçe
Ynt: İlçe, İlçe Kim Nerede?

Forum tırnak içerisinde arama yapmayı desteklemekte mesela. Aşağıdaki şekilde bir bilgi içeren konuyu "34 xx 1234" şeklinde aratarak bulabiliz.
Örn.:
Adı Soyadı
İlçe, Mahalle
Marka Model (34 xx 1234) - Durum
Marka Model (34 xx 1234) - Durum
...
vb.

ya dincercım bu bıraz ağır olmus ad soyad ana adı baba adı tc no felan ;D ;D bırazdaha hafıf yazsak olmazmı nede olsa hafıf offroadcuyuz

Güzel fikir de önce fotolarımızı geri isteriz :smiley: sonra araçlarımızda stickerlar var ayrıca gezilere kamplara katılarak tanışılıyor.

Forum vb yerlerde iyi niyetle paylaşılan bilgilerin kötü amaçla kullanımı sorumluluğu vb şeyler gibi konularda var.

En güzeli araç içi telsiz ya da Zello diye bir program var. Yükleyin telefona Gezenbilir kanalını kaydedin.

Başlangıç olarak idare eder.

bir ara harita uygulaması vardı şuan aktif mi bilmiyorum. üyeler harita da iş/ev konumlarını nickleriyle beraber işaretliyebiliyodu.

Selam arkadaşlar Fikir iyi ama biz karadüzen e alışık bir haldeyiz.Yada,ben kendi adıma yazayım,yada benim hal u ahvahimden olanlar adına yazayım.Bence tanışma formunda, ve ayrıca bazı kategorilerde daha lokalize edilmiş formlarda da aynı durum ile karşılaşıyoruz yada tanışıyoruz.Mesela Suzukiciler kac zevatız gibi,gibi.kendimden örnerklersem.
Mehmed Bayramoğlu.
92 samurai(şimdi keyfe keder boya ve kaportada 2. samu olarak dinleniyordu,şimdi Allahın izni ile sahaya çıkacak.)
pendik Şeyhi de ev şişlide iş kısaca bu kadar.
Herkese iyilikler ve iyi paylaşımlar dilerim.

Hasan 95 samurai pendik kavakpınar mehmed abi seninle yakınız tanışalım bir hafta sonu

Olur ,Sn Hasan bey, yaşınızı bilmediğim için bey dedim.Yoksa sami mi davranmak tan yanayım.Bir gin olur inşaallah.

İnşallah abi yaşım 28 senin samu ları dışarı saldığın zaman haber ver tanışalım

Tamam o zaman kardeş diyebilirim yaşının üstüne 20 koy,dediğin gibi dışarı salma zamanı gelince hayrlısı ile tanışırız.Hayrlı işler.Birde gezenbilirde Samuraicilere ait bir topik açmıitım isterseniz oraya bir uğra orayı canlandırısak daha iyi olur bizim samu cular için.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,975
Kayıtlı Üye Sayımız
166,726
Kaydolan Son Üyemiz
Midre

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR