İlandaki Cj5'e Bu Para Bağlanır Mı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jakalberat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,921

jakalberat

Yeni Üye
Yer
Zonguldak/Ereğli
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-tam-otomotiv-den-1980-jeep-cj5-turuncu-tam-full-173218966/detay

Öncelikle herkese merhaba, forumda yeniyim. Yavaştan CJ sevdası başladı yüreğimde.

Şu ilandaki aracın modifikasyonu çok hoşuma gitti.

Alacağımdan değil, zaten yaşım da küçük üniversiteye hazırlanmaktayım ama ilerideki hedefim böyle bir cj'ye sahip olmak.

Başlıkta da dediğim gibi bu araca bu para bağlanır mı ?

Etiketler
Ynt: İlandaki Cj5'e Bu Para Bağlanır Mı ?

Para baglama terimi arac uzerinden ticaret dusunen ler icin gecerli kardesim. Arac edermi etmezmi tartisilir ama adamgibi bir cj icin bu paralar harcaniyor, ayrica ticaret amacli yap sat mantiginda genelde astari yuzunu gecen bir aractir hicbirzaman hak ettigine satilmaz illa zarar edilir.

İlandaki arac zevkli birilerinin elinden cikmis. Bence eder

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

1980 model oluşu çok önemli bir ayrıcalık ve fark oluşturuyor,bunu özellikle dikkate almak gerekir.
Geriye kalan araca hangi amaçla binileceğine bağlı.Şayet dağ tepe jeep olarak binilecekse o kozmetik gereksiz ve maliyet artırıcı bir faktör.Ancak bir asfalt kraliçesi olması düşünülüyorsa o detaylara zaten epey para harcanacak ,zaman ve emek verilecek.Kaldıki tam da istenilen şeyleri acaba kaç kişi ortaya getirebiliyor?Pek çok CJ sahibinde yaptırmak istedikleri şeylerden ve ortaya çıkan sonuçlardan ötürü sanayi yılgınlığı başlıyor,CJ aşkı da Nisan yağmuru gibi kısa sürede hüsranla bitiyor.

Merhaba.

Aracın rengi benimkine benzemesinden dolayı aracı ilgili siteden takip ediyorum. Off Road için hazırlanmış bir araç.
Arkadaşların dediği gibi 80 model olması büyük abantaj. Aracı bir göstermeniz gerekir. Bu fiyata da değebilir. Sonuçta bakımlı ve her aksamı sağlam çalışıyorsa neden olmasın.

ercanaslan' Alıntı:
Para baglama terimi arac uzerinden ticaret dusunen ler icin gecerli kardesim. Arac edermi etmezmi tartisilir ama adamgibi bir cj icin bu paralar harcaniyor, ayrica ticaret amacli yap sat mantiginda genelde astari yuzunu gecen bir aractir hicbirzaman hak ettigine satilmaz illa zarar edilir.

İlandaki arac zevkli birilerinin elinden cikmis. Bence eder

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Para bağlama terimini yanlış kullandım sanırım, gençliğime,tecrübesizliğime sayın :smiley: Yaklaşık 10 sene sonra bu tarz veya bu aracı kesinlikle satın alacağım, kesinlikle ticari bi amaç gütmüyorum. Aşık oldum resmen bu cj5 e :D Yorumunuz için de teşekkürler

Bence fiyat yüksek. Ben olsam ucuza bir kasa bulup bu fiyata dana 60 ön arka diff V8 motor 700r4 otomatik bir cj yaparım. Bu fiyatı harcarim ama tam bir canavar olur. Ve en önemlzisi tamamen benim zevkim olur.

cj5 den fazla anlamam. cj5 kullanan arkadaşlar çok daha iyi biliyorlardır. soruyu ortaya sorduğuna göre ben de üzerime alınıyorum kendi fikrimi söylüyorum sana.
Sen o parayı göze aldıysan şu araca bak pazarlığını yap. en az 3000 de düşürebilirsin bence fiyatı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-surmene-otomotiv-den-90-lik-2.5-td-landrover-defender-174258134/detay

yanlız araca baktır. araç düz dizel mi gerçekten turbo mu önemli. Sanırım TD ford motoru atılmış araca. eğer öyleyse düşünme bile derim. Hem kuvvetli motor hem ford motoru olduğu için parçası ucuz ve her yerde de baktırabilirsin...

alacağın cj5 den sadece o aracın erbabı anlar. Anlamayan ustaya götürsen sadece soru sorar sana:

kaç model bu
kaça aldın
ne için kullanıyorsun
orası öyle mi bu böylemi vs...

anlayan ustaya da gittiğinde ya ustanın havasından geçilmez yada yada keklik düştü muamelesine başlar.

Bunları 73 model series 3 üm olduğu için söylüyorum. Her ne kadar land rover olsa da araç eski olunca hem her usta anlamıyor anlayanlarında çoğu yeni araçlar varken eski araçla uğraşmak istemiyor. birçok parçayı uydurmaya çalışıyorsun vs. Halbuki yukarıda örnekte verdiğim araç gibi bir araç olsaydı her usta senin ustan her parçacı senin parçacın...

bu arada örnek verdiğim aracı da satanı da tanımıyorum. Sadece örnek verdim...

burakuysal' Alıntı:
cj5 den fazla anlamam. cj5 kullanan arkadaşlar çok daha iyi biliyorlardır. soruyu ortaya sorduğuna göre ben de üzerime alınıyorum kendi fikrimi söylüyorum sana.
Sen o parayı göze aldıysan şu araca bak pazarlığını yap. en az 3000 de düşürebilirsin bence fiyatı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-surmene-otomotiv-den-90-lik-2.5-td-landrover-defender-174258134/detay

yanlız araca baktır. araç düz dizel mi gerçekten turbo mu önemli. Sanırım TD ford motoru atılmış araca. eğer öyleyse düşünme bile derim. Hem kuvvetli motor hem ford motoru olduğu için parçası ucuz ve her yerde de baktırabilirsin...

alacağın cj5 den sadece o aracın erbabı anlar. Anlamayan ustaya götürsen sadece soru sorar sana:

kaç model bu
kaça aldın
ne için kullanıyorsun

anlayan ustaya da gittiğinde ya ustanın havasından geçilmez yada yada keklik düştü muamelesine başlar.

Bunları 73 model series 3 üm olduğu için söylüyorum. Her ne kadar land rover olsa da araç eski olunca hem her usta anlamıyor anlayanlarında çoğu yeni araçlar varken eski araçla uğraşmak istemiyor. birçok parçayı uydurmaya çalışıyorsun vs. Halbuki yukarıda örnekte verdiğim araç gibi bir araç olsaydı her usta senin ustan her parçacı senin parçacın...

Cj ye gönül verenlerin aklını çekmek kolay değildir :smiley:

Yoooo akıl çelmek değil. Siz cj nin pirisiniz. Ben sizin konularınıza yorum yapmasamda okuyorum hep. Ama hani derler ya yalayıp yutmuş. Siz öylesinin. Yeni başlayan biri için çok zor. Hele de 40 bin li rakamları göze aldıysa her ustanın anlayabileceği fazla zorlamayacak bir araç diye örnek gösterdim. Sakın yanlış anlamayın.

Estafirullah ne yanlis anlamasi saka yapiyordum ayrica tesekkur ederim ama bu isin piri konusuna gelirsek kkesinlikle oyle bisey yok. Bi isten cok iyi anlamak icin ona yillarini vermek gerek "Emin abi ve ismi aklima suanda gelmeyen bircok abimiz arkadasimiz gibi" ben olsam olsam cirak olurum. Sadece arastirip ogrenmeyi, ogrendigimi paylasmayi seviyorum.

Deffender ile cj ayrimina gelirsek 40 bine ya bir klasik ve arazi araci almak yada sadece bir arazi araci almak gibi geliyor bana. Tabi sahsi gorusum yanlis anlasilmasin.

bir araca klasik diyebilmek için üretildiği yıl yaş kadar aslına sadakatle toplanmış olmasıda gerekir bence.ilandaki klasikten çok evrim geçirmiş ofset jant genil lastik vs ile görseline epeyce önem verilmiş arazi aracı

Ilandaki cj bence orijinalinden çok uzak bence. Benim savım yeni başlayana klasik ağır gelir. Tıpkı benim 73 model series III almam gibi.

Bu araçlara "para bağlamak" tabi ki mantıklı değil. Bırakın para bağlamayı, alınan paranın beş katını harcıyoruz araçlara ve hiçbiri üzerine eklemiyor. Ancak maksat para kazanmak değil, hobi ve o arabayla gezmekten uğraşmaktan alınan zevk olunca başka birşeyin önemi kalmıyor.

burakuysal' Alıntı:

kaç model bu
kaça aldın
ne için kullanıyorsun

araç güzelmiş ama cj ler cidden farklı be hocam :smiley:

araca lafım yok ama cj den çok fuar arabası gibi olmuş. O lastiklerle arazide ne olur bilemem benim savım sadece orjinal araba işe yeni başlayan motordan Mekanikten anlamayan için zor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri