O omec Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 18 Haz 2013 #49 Ynt: İkinci Bahar BÜLENT USTA HİÇ İYİ YAPMADIN ŞİMDİ MESUT BUNU DUYUNCA ARTIK KİMSE ONU TUTAMAZ.....DÜNYA TURUNA ÇIKAR.....BENİ DE YANINA ALIR TABİKİ.........
Ynt: İkinci Bahar BÜLENT USTA HİÇ İYİ YAPMADIN ŞİMDİ MESUT BUNU DUYUNCA ARTIK KİMSE ONU TUTAMAZ.....DÜNYA TURUNA ÇIKAR.....BENİ DE YANINA ALIR TABİKİ.........
M MESUT ŞAHİN Yeni Üye Mesajlar 14 Tepkime Puanı 0 19 Haz 2013 #50 Ynt: İkinci Bahar tabiiki anca beraber kanca beraber
BİBS Karavan Sevdalısı Mesajlar 379 Tepkime Puanı 5 Yer İZMİR 19 Haz 2013 #51 Ynt: İkinci Bahar Mesut bey Hayırlı olsun dilerim herşey gönlünüze göre olur, sevgi ve saygılarımla.
B bülent usta Kamp II Mesajlar 314 Tepkime Puanı 1 Web www.dollykaravan.com 29 Haz 2013 #52 Ynt: İkinci Bahar İKNCİ BAHARDA SONA GELİNDİ ARTIK.
B bülent usta Kamp II Mesajlar 314 Tepkime Puanı 1 Web www.dollykaravan.com 29 Haz 2013 #53 Ynt: İkinci Bahar DEVAM
abdullah tepe Kamp III Mesajlar 926 Tepkime Puanı 6 Yer ankara 29 Haz 2013 #54 Ynt: İkinci Bahar Elline sağlık. Mesut beye selam.
Adil05 Sevgiler sizinle olsun Mesajlar 1,092 Tepkime Puanı 9 Yer Kütahya-Simav 1 Tem 2013 #55 Ynt: İkinci Bahar bülent usta' Alıntı: Gökan bey meraba aracı Mesut beye ben aldım 7.250 tl ancak aldıktan sonra komple boyandı bakımları sıfır yapıldı dünya turu yapsa tık demez hale geldi [/quote Sevgili Bülent döktürüyorsun yine.Hadi iyisin.Sevgiler. Genişletmek için tıkla ...
Ynt: İkinci Bahar bülent usta' Alıntı: Gökan bey meraba aracı Mesut beye ben aldım 7.250 tl ancak aldıktan sonra komple boyandı bakımları sıfır yapıldı dünya turu yapsa tık demez hale geldi [/quote Sevgili Bülent döktürüyorsun yine.Hadi iyisin.Sevgiler. Genişletmek için tıkla ...
B bülent usta Kamp II Mesajlar 314 Tepkime Puanı 1 Web www.dollykaravan.com 2 Tem 2013 #56 Ynt: İkinci Bahar abdullah tepe' Alıntı: Elline sağlık. Mesut beye selam. Genişletmek için tıkla ... Abdullah abi çok teşekkür ederim ,Mesut abiyede selamını söyledim onunda çok selamı var
Ynt: İkinci Bahar abdullah tepe' Alıntı: Elline sağlık. Mesut beye selam. Genişletmek için tıkla ... Abdullah abi çok teşekkür ederim ,Mesut abiyede selamını söyledim onunda çok selamı var
B bülent usta Kamp II Mesajlar 314 Tepkime Puanı 1 Web www.dollykaravan.com 2 Tem 2013 #57 Ynt: İkinci Bahar Adil05' Alıntı: bülent usta' Alıntı: Gökan bey meraba aracı Mesut beye ben aldım 7.250 tl ancak aldıktan sonra komple boyandı bakımları sıfır yapıldı dünya turu yapsa tık demez hale geldi [/quote Sevgili Bülent döktürüyorsun yine.Hadi iyisin.Sevgiler. Genişletmek için tıkla ... Adil abi teşekkürler karınca kararınca bişeyler yapmaya çalışıyoruz iyi bişeyler yapabiliyorsak ne mutlu bize saygılar. Genişletmek için tıkla ...
Ynt: İkinci Bahar Adil05' Alıntı: bülent usta' Alıntı: Gökan bey meraba aracı Mesut beye ben aldım 7.250 tl ancak aldıktan sonra komple boyandı bakımları sıfır yapıldı dünya turu yapsa tık demez hale geldi [/quote Sevgili Bülent döktürüyorsun yine.Hadi iyisin.Sevgiler. Genişletmek için tıkla ... Adil abi teşekkürler karınca kararınca bişeyler yapmaya çalışıyoruz iyi bişeyler yapabiliyorsak ne mutlu bize saygılar. Genişletmek için tıkla ...
M MESUT ŞAHİN Yeni Üye Mesajlar 14 Tepkime Puanı 0 2 Tem 2013 #58 Ynt: İkinci Bahar evet doğru biraz karınca misali
M MESUT ŞAHİN Yeni Üye Mesajlar 14 Tepkime Puanı 0 2 Ağu 2013 #59 Ynt: İkinci Bahar ikinci baharım bitti..
A a.yilmaz Kamp I Mesajlar 163 Tepkime Puanı 5 Yer balıkesir 3 Ağu 2013 #60 Ynt: İkinci Bahar Mesut Bey; İkinci Bahar hayırlı uğurlu olsun iyi ve sağlıklı günlerde kullanınız. Gelecekte bir yerlerde karşılaşmak üzere esen kalın.
Ynt: İkinci Bahar Mesut Bey; İkinci Bahar hayırlı uğurlu olsun iyi ve sağlıklı günlerde kullanınız. Gelecekte bir yerlerde karşılaşmak üzere esen kalın.
enginizm35 Kamp II Mesajlar 292 Tepkime Puanı 64 Yaş 46 Yer muğla 3 Ağu 2013 #61 Hayırdır memnun kalmadınızmı, biter bitmez satlığa çıkarmışsınız..
B bülent usta Kamp II Mesajlar 314 Tepkime Puanı 1 Web www.dollykaravan.com 3 Ağu 2013 #62 Ynt: İkinci Bahar Engin bey sorunuza ben cevap vereyim memnuniyetsizlikten değil 15 m3 ünü yapmak için satıyor mesut bey karavanını yeni aracınıda biz yapacağız saygılar. DOLLY KARAVAN BÜLENT SOYDAŞ
Ynt: İkinci Bahar Engin bey sorunuza ben cevap vereyim memnuniyetsizlikten değil 15 m3 ünü yapmak için satıyor mesut bey karavanını yeni aracınıda biz yapacağız saygılar. DOLLY KARAVAN BÜLENT SOYDAŞ
M MESUT ŞAHİN Yeni Üye Mesajlar 14 Tepkime Puanı 0 3 Ağu 2013 #63 Ynt: İkinci Bahar ENGİN bey satmamın nedenini bülent bey yazmış. ayrıca tavanı daha yüksek olan bir araç peşinde olup olmazsa yurt dışından getireceğim. Benim hayalim karavan sahibi olmaktı ki ikinci BAHAR'ımla Anadolu kavağında sabahladım ,boğazda denize girdim , istavrit yakaladım. bu benim hayalimdi . ALLAHIMA bin şükürler hayalimi gerçekleştirdim .Bu vesile ilebaşta BÜLENT bey olmak DOLLY karavan ekibine benim kaprislerime ve tezcanlılığıma rağmen çok temiz iş çıkardılar. ELLERİNE SAĞLIK.
Ynt: İkinci Bahar ENGİN bey satmamın nedenini bülent bey yazmış. ayrıca tavanı daha yüksek olan bir araç peşinde olup olmazsa yurt dışından getireceğim. Benim hayalim karavan sahibi olmaktı ki ikinci BAHAR'ımla Anadolu kavağında sabahladım ,boğazda denize girdim , istavrit yakaladım. bu benim hayalimdi . ALLAHIMA bin şükürler hayalimi gerçekleştirdim .Bu vesile ilebaşta BÜLENT bey olmak DOLLY karavan ekibine benim kaprislerime ve tezcanlılığıma rağmen çok temiz iş çıkardılar. ELLERİNE SAĞLIK.