Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İki LR Ömerli'de Sevgililer Gününü Kutladık (14 Şubat 2009)
Iki LR, Koray (discoverer) ve ben yagislarin tadina bakalim dedik. Fazla foto yok ne yazik ki ama olanlari paylasmak istedim. Fotograk makinasinin Discoya ait oldugunu fotolara bakinca anlamak pek zor degil
Ynt: İki LR Ömerli'de Sevgililer Gününü Kutladık (14 Şubat 2009)
Benim kocaoglanin oldugu nadir karelerden biri... Bu yolu karsi istikametten 2 hafta once gecmistik. 500 metre dere kenari... Bu sefer tamamen sular altindaydi yol. Cok uzun olunca yemedi dogrusu...
;D ;D Ancak hemen sonra yanimizda beliren inegi biraz motive edince (yanlis anlasilmasin, yolundan cekilince) daha iptidai ama cok daha kesin bir derinlik olcme metodunu uygulamis olduk. ;D ;D resim biraz gec cekilmis, Suyun ortalarda daha derin oldugunu soylemeliyim...
Su gecisini her iki yonde asmadan once gunun anlam ve onemine binaen sevgililer gunu kutlamasini yiyenbilir olayi ile birlestirdik. Eee gayet akillica degil mi
Bir ara Koray aracta sohbete dalinca bos bulunmus ve sonucta kendini de yolun kenarindaki gevsek zeminde buldu. Oyle mi boyle mi diyene kadar tamamen oturmustu bile. Biraz zor oldu. Ileriye alamadik, once biraz geriye oynattik, daha da batmasina izin vermeden tekrar one cektik ve kurtardik...
Evet sizin Kocaoğlan'a biraz haksızlık olmuş ama yine de alternatif bir kutlama olarak manalı olmuş, off-road'cının sevgililer günü kutlaması da ancak böyle olur
Su geçişleri çok güzel görünüyor, teşekkürler...