A akanzii Yeni Üye Mesajlar 3 Tepkime Puanı 0 17 Ağu 2018 #1 Arkadaşlar iGo primoya şive kurunca uygulama açılmıyor simsiyah ekran geliyor bir süre sonra durdurusun mu diye soru soruyor. 2-3 gündür bunla uğraşıyorum tek istediğim giderken laz şivesi olması teşekkür ederim.
Arkadaşlar iGo primoya şive kurunca uygulama açılmıyor simsiyah ekran geliyor bir süre sonra durdurusun mu diye soru soruyor. 2-3 gündür bunla uğraşıyorum tek istediğim giderken laz şivesi olması teşekkür ederim.
bayar28 Zirve Mesajlar 1,819 Tepkime Puanı 535 Yer Ayvalık-(Balıkesir) 17 Ağu 2018 #2 bu vermıs oldugum yere yazın utkubilal arkadasım sıze cevap verecekdır.. İgo Primo Full Son Versiyon 3 Haritalı
bu vermıs oldugum yere yazın utkubilal arkadasım sıze cevap verecekdır.. İgo Primo Full Son Versiyon 3 Haritalı
A akanzii Yeni Üye Mesajlar 3 Tepkime Puanı 0 17 Ağu 2018 #3 Yazdım ama cevap vermedi. Yarın akşam yola çıkacağım da onun için lazım navigasyonu kullanamaz duruma gdldim
Yazdım ama cevap vermedi. Yarın akşam yola çıkacağım da onun için lazım navigasyonu kullanamaz duruma gdldim
bayar28 Zirve Mesajlar 1,819 Tepkime Puanı 535 Yer Ayvalık-(Balıkesir) 18 Ağu 2018 #4 takıp edın er gec cevap verır