Yaşar bey , zaten aradığım cevaplar bunlar ,
Ben kötü niyetli , çevre kirletecek yada sağa sola ateş etmekten hoşlanarak insanların kendisini belkide en özgür hissedeceği yerde huzursuz edebileceğimi düşüncesizlik edecek birisi değilim , Bunun için fikir almaya çalışıyorum , Hayvana veya boşluk bir yere ateş etmek keyif alacağım birşey de değil . Ancak benim yerim kamp alanları veya güvenli bölgelerden ziyade , daha kör yerlere adapte olarak yaşam sürdürebilmeyi tecrübe etmek , Bunun için forumların var olabileceği bile aklıma çok geç geldi ve düşüncelerimi sunarak , doğru ve yanlışları anlamaya çalıştım . Yolculuklarım boyunca ulaşım sağlayabildiğim tüm noktalarda bilgi ve resimler paylaşıp foruma yabancı olmadan devam edebilmeyi istedim , Bunun için yol ve merak edilen yerler olup olmadığını bir yazıda sormaya çalıştım ama sanırım anlaşılmadı yada dediğiniz gibi ilgili olabilecek Kişiler henüz okumadı . Bence doğa sever ve böyle etkinlikleri duygularıyla gerçekleştiren hiç kimse kınanacağını söylediklerinizin hiç birini yapamaz , bu iyi niyet veya doğayı sevmek değildir. Bunlarıda yapıyorlarsa ki , her “ b.k “u yapan ve kendilerinden kaçmak için köşe kapmaca oynadığımız , insan diyemediğimiz canlı türlerini , Her yerde kendine yakışan halleri sürdürmeyi becerebildiği için tebrik ediyorum ,
” Hösst “bi insan olmaya çalışın deneyide kendilerine selam olarak gönderiyorum .
Bir pet şişenin bile , doğada 500 yıl gibi bir zamanda çözüldüğü anlatılmaya çalışılıyorken sizler bunu doğaya bırakıyorsanız kamplara doğayı sevdiğiniz için değil Ayı ya asıl ayılığın ve domuz a asıl pisliğin ne olduğunu göstermek için gidiyorsunuzdur .
En fazla korktuğum şey yanlış anlaşılmaktir ki , bunu sanırım çok fazla yaşıyorum Ancak yazının başında amacımı ve tüfeği neden yanıma almak istediğimi anlatmaya çalışmıştım , Nasıl yapmam gerektiği söylediğiniz için teşekkür ederim ancak yanıma almaktan sanırım vaz geçeceğim