İgdaş Gaz Açma Randevu Problemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrstar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,670

mrstar

Kamp II
Yer
istanbul
Sevgili gezenbilir,
ani bir karar vererek 4 yıldır oturduğumuz daireden taşındık, 29.06.2009 tarinde sırasıyla igdaş,iski,telekom ve ayedaş müdürlüklerinde kapama ve açma işlerimi hallettim. içlerinde en iyi hizmeti igdaş (selimiye sözleşme kapama ve açma) ve iski (koşuyolu sözleşme açma) vermiştir telekom (ümraniye açma kapama) , ayedaş (ümraniye açma kapama)fena değildir teşekkür ederim.
ancak iski (ümraniye sözleşme kapama) ve igdaş randevulu gaz açma tam bir filmdir. şu anki konumuz igdaştır.

29.06.09 da 7 dk süren açma kapama başvurusu bu şikayete dahil değildir tekrar teşekkür ederim.

Bu başvuru sonrasında verilen 216 649 41 82-84 numaralı telefonlar tarafımızdan (eşim ve ben) aranmıştır. İnsanları sınıflandırmayı sevmem ancak üniversite mezunu hatta yüksek lisans terk olduğumuzu belirtmek isterim.
Neden belirttim: 29,30 ve 1inde ısrarla bu numaraları aradık 444 36 36 çağrı merkezi telefonları teyyid etti arayın dedi yine aradık kodunun 216 olup olmadığını tekrar sordum evet 216 dediler aynı noyu verdiler fakat 3 gündür bu randevu telefonuna cevap veren yok. universite mezunu olmam yanlış çevirmeme engel değil evet ancak ısrarla telefonu açan olur tekrar deneyin yanlış arıyorsunuz muamelesi gördüm. ve sonuçta o telefon açılmadı.
şikayet ettim önce internetteki şikayet bölümüne sonra 444 36 36 ya 1 saat sonra mehmet bey aradı 07.07.2009 a randevunuz verildi dedi. bundan 1 hafta sonrası başvurudan 10 gün sonrası yuh yani halimizi düşünün medeniyeti düşünün delirdim sinirlendim terlemeye başladım duş olayı aklıma geldi çıktım dışarı hava aldım malum duş imkanı kısıtlı...
tekrar şikayet yazdım diğer önemli konu 3 gün önce mühürlü olan sayaç artık mühürlü değil bir sabotaj söz konusu ban koparmadım koparanıda gormedim evet gaz kapalı, tabiki kullanmıyorum ancak o mühür kırık yarın birgün o site havaya uçsa sorumlusu ben olmayacakmıyım benim mühürüm kırık topun ağzında ben varım adamlara bunu anlatmaya çalıştım ancak sen kullanma bişey olmaz vs dediler yinede randevu tarihi için o numarayı ara artık çalışıyor dediler aradım gene cevap yok neyse gerekli gereksiz çok uzattım ama takipçiyim bilirsiniz ;)
sevgiler ümit

Etiketler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR