İstediğim Gibi Olup, Dilediğim Gibi Yaşıyorum, Bu Bir Suç Mu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 97

yugun

YÜCEL GÜNDÜZ
Yer
Ankara
Web
www.yucelgunduz.com
Arkadaşlar,

Arkamızdan şöyleyiz böyleyiz diye bir araba yalan dolan söylediler. Biz yine istediğimiz gibi özgürce olduk ve dilediğimiz gibi de yaşadık. Bunların hiçbirisi bir suç değil. Biz özgürüz. Dilediğimiz gibi yaşarız. Kimse de bize karışamaz.

Etiketler

İnsanlara arkasından bir şeymiş diye konuşularak kötülük yapıldığı dönem gerilerde kaldı arkadaşlar. Herkes yeni döneme alışsın. Yaşasın bireysel özgürlükler ve dilediğin gibi yaşama özgürlüğü...

Haysiyetsiz oçocuklarıyla iftira edip saldırdılar şuyum buyum diye arkadaşlar, Ne oldu bununla da bana ne yapabildiler? İstediğim gibi oldum, dilediğim gibi yaşadım. Hiçbir halt da yapamadılar bana...

Ben dilediğim gibi yaşamak ve olmak noktasında her zaman için özgürüm. Kimseye bir şey soracak değilim... İftiracı şerefsziler bana bir halt da yapamadılar.

Arkadaşlar,
Haysiyetsiz oçocuklarının oyunu sana bir iftira takıp bütün hayatını ve uğruna emek sarfettiğin şeyleri değersiz ve önemsiz göstermek. Biz bu oyuna gelmeyiz. Biz her ne olursak olalım önemli ve değerli olduğumuzu çok iyi biliyoruz. Dünyanın bütün oçocuklarını toplayıp bize saygısızlık yaptırsalar gene bize bundan bir şey olmaz.

Arkadaşlar,

Bana özel konular bana özeldir. Bunları kimseye açmak ve kimseyle konuşmak zorunda değilim. Herkes gibi benim de istediğim gibi olmak ve yaşamak hakkımdır. Kimse özel yaşantımdan ötürü bana bir fenalık yapamaz. Bunu herkes de gördü. İnsanlara saygı esastır. Ben de özel hayatıma saygılı olmasını beklerim insanlardan.

İftiracı oçocuklarıyla da bana bir halt yapamadılar. Yapamadıklarını bütün Dünya da gördü. Artık full özgür yaşıyorum. Korkusuzca. Arkamdan oçocuğu konuştursunlar hiç önemli değil.

Arkamızdan şuymuşuz buymuşuz diye konuşanlar yalancı oçocuklarıdır arkadaşlar. Bunlarla da bize hiçbir şey yapamadılar. Hayatımızı tribünden izlemedik. Sahaya inip özgürce yaşadık. Bundan ötürü hiçbir zaman pişman olmadık.

Düzgün insanlara şuymuş buymuş diye iftira atan yalancı p*ç oçocuklarının numaraları hep aynı bildik ayak oyunları arkadaşlar. Bunlardan da bize hiçbir şey yapamadılar.

İstediğim gibi de özgür yaşıyorum arkadaşlar...
Bana bununla da bir halt yapamadılar.
Yapamadıklarını bütün Dünya görsün.
Artık suçsuz günahsız insanları bunlarla üzemesinler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR