İstanbul-düzce-ankara-konya-eskişehir Gezisi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Amidala Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,585

Etiketler
Ertesi gün tekrar yola çıkıp Ankara'ya doğru ilerledik. Konya'ya devam edeceğimiz için konaklamak üzere Gölbaşında bulunan Ulaşan Otel'i tercih ettik. Ulaşan otel geceliği 150 Tl. ödedik. Elektrik ve su mevcuttu. İnternet var dediler ama biz mobil cihazlarda pek verim alamadık.

Konya yolu çok güzeldi. Hiç yorulmadan Konya'ya ulaştık ve Karatay Belediyesi'nin karavan parkına yerleştik. Konaklama ücretsiz, sadece girişte kayıt yaptırıyorsunuz. Gayet temiz. Elektrik ve su mevcut. Gri su için deşarj noktası yok tuvalete boşaltılıyor.

Biraz yavaş olsa da zaman zaman iş görebiliyor Ulşan'ın Wi-fi'si...

Geziniz harika. Tebrikler.

Çok güzel bir gezi olmuş. Darısı başımıza.

Ancak Konya'daki fotoğrafınızda yanlış görmediysem elektrik makaranızı sadece ihtiyacınız kadar açıp o şekilde kullanmışsınız. Bu şekilde kullanım durumunda makara bobin etkisi ile yangın tehlikesi doğurabilir. Her halükarda makaranın tamamını açarak fazla kalan kısmı karavanın altına sermenizi öneririm. Karavancıdan karavancıya bir dost tavsiyesi olarak algılamanızı rica ederim.

Ben de bobini mutlaka tam açar karavanın yanına yere sererim fazlasını kablonun.

Toplam yakıt masrafınız ne oldu acaba?
Yol bilgisayarı ortalama tüketimi 6,9 lt./100 Km. gösteriyor. Net ölçmedim ancak 2,5 depo net harcadım. Giderken 20 küsur TL'den dönerken 22 Küsur TL'den mazot aldım. Toplamda 2500 TL gibi yakıt masrafım oldu.

Uyarınız için teşekkür ederim. Mutlaka tam açarım sonraki kamplarımızda.

SON KONULAR - FORUM