İnverter Hk.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aequltas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,402
Süleyman bey iyi bayramlar geçen yıl aküm 60+60 amper yeni araba aküsü idi bende de 12,5 in hiç altına düşmemişti zamanla kullana kullana aküler zayıflıyor ve enerji önem kazanıyor.ikinci temiz jel akü buldum onları aldım malum araç aküleri dayanıksız , aküleri ölçtürmek mantıklı ,araç alternatör ile mecbur kalmadıkça kullanmıyorum

Etiketler
inverter
buzdolabımı 12 volt a çevirdim ,evel gece ilk defa denedim akşam güneş yokken aku 12,7 volt ilk açılış buzdolabı dereceye gelene kadar daha çok çalışır sabah güneş doğmadan baktım akü 12,6 volt .buzdolabın içi buz tutmuştu iki tane 0,5 lt buzluğa ılık yaklaşık 35 derecedeki suyu koydum 5 -6 saatte buz tutmuştu çok memnun kaldım .

Süleyman abi akunuzun marka ve fiyatı birde şarj regülatörü marka ve fiyatı ni ogrenebilirmiyim bende alacagimda. 80+80w iki panelim var

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Süleyman abi akunuzun marka ve fiyatı birde şarj regülatörü marka ve fiyatı ni ogrenebilirmiyim bende alacagimda. 80+80w iki panelim var

Stasyoner Akü

Benimki 110 ah , akü yerli Ankara firması imalatı , bu markayı kullanan başka arkadaşlarımız varmı acaba ?

Şarj regülatörüne inip bakayım

Teşekkür ederim. Benim de nova marka 40 amper jel akü vardı şarj tutmuyor du iade ettim bakalım sonuç ne olacak kabul ederseler 40 amperi verip 105 amper jel alacağım.

Jel aküleri inverter müsade etsede çok güçlü cihazlarla kullanmayın , bana sorarsanız 200 watt üstündeki cihazları sakın kullanmayın . İnşaallah değişimi kabul ederler . Mesela 220 v buzdolabı , elektrikli battaniye , sivrisinek tablet ısıtıcısı gibi cihazlar da problem yok , ancak 500 w taşlama , 600 w matkap gibi cihazları sakın kullanmayın .