SAcil bir yanıt olarak bizden yazmamızı istediğiniz şeyler nedir?
Fotoğrafa bakarak bu araç alınır, hayırlı olsun mu dememizi bekliyorsunuz?
1-Açıklamada;Araçta 6 kişilik yatak kapasitesi varmış, ruhsatta taşıyacağı kaç kişi yazılı?
Yatak kapasitesi 6 kişilik fakat emniyet kemerli standartlara uygun şöför dahil 3 kişilk koltuk var galiba.3 kişiden fazla kişi ile yolculuklar yapacaksanız ,diğer kişileri dualarla mı taşımayı düşünüyorsunuz?
Olumsuz bir durum olduğunda; Hem ceza,hem sigorta açısından hemde vicdanınız sesi sizi sıkıntıya sokabilir.
2- Aracın mekanik aksamı hakkında bilgi sahibi oldunuzmu yani bize sormadan önce o araçta ön inceleme yaptınızmı ? bu önemli konuyu es geçer gibi yorum beklemek doğru olmaz.
3-Aracın izolasyon ve montaj detay resimleri varmı? Satan kişinin işini iyi yaptığından emin olmanız gerekir.Bunun için dip köşe inceleme yapılmalı.Fotolardan size bu konu için birinden yardım beklemeyin.Yerinde incelemeniz gerekiyor.
4-Bahsettiği akü kapasiteleri iyide aküler sağlam mı yoksa ömrünü tamamlıyormu.Akülerde bir problem varsa ilave ciddi akü değişim ücreti ile karşılaşırsınız.
Aracın mekanik aksamını, karavan iç tesisatlarını (su ,elektrik ,gaz,atık su ),izolasyon yapımını ve mobilya montajlarını araç başında detaylı inceleyin.
Sadece fotoğraflara bakarak görsellik açısından dizaynını ben beğenmedim. Ben satın almazdım.(benim şahsi fikrim)