Hyundai Galloper 2000 model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 118
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,533

jan

Kamp III
Yer
Ankara
Hyundai Galloper 2000 model 123.000km de

4x4 kusursuz

Klimalı Deri Koltuk

Ön kilitler manuel hublar

Araç Ankara da bulunmaktadır

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

Daha detaylı fotolar yüklenecektir

Fiyatı: 15.500tl ' dir

İrtibat:05323575600

8.jpg

7.jpg

adsız7.jpg

S6002747.jpg

Etiketler

Ynt: Hyundai Galloper 2000 model

Can, aracını sattığına üzüldüm, çok güzel bir araç, bu güne kadar hiç yolda bırakmadı, alacak olan kişiye şimdiden hayırlı olsun..

ceranus' Alıntı:
Can, aracını sattığına üzüldüm, çok güzel bir araç, bu güne kadar hiç yolda bırakmadı, alacak olan kişiye şimdiden hayırlı olsun..

teşekkürler Zerrin abla iyi dileklerin için :smiley:

Hayırlı satışlar ... araç hakkında daha fazla detay verirseniz , üyesi olduğum hyundai forumunda aracın ilanını verebilirim ...
hem 4x4 araç almak isteyen hyundaili dostlarıma , hemde size faydası olacağını düşünüyorum ...
Tabi uygun görürseniz ...

mirkan' Alıntı:
Hayırlı satışlar ... araç hakkında daha fazla detay verirseniz , üyesi olduğum hyundai forumunda aracın ilanını verebilirim ...
hem 4x4 araç almak isteyen hyundaili dostlarıma , hemde size faydası olacağını düşünüyorum ...
Tabi uygun görürseniz ...

Mirkan çok teşekkürler aracın detaylarını ilana ekliycem ozmn yine konuşalım iyi günler

bam bam' Alıntı:
Mirkan çok teşekkürler aracın detaylarını ilana ekliycem ozmn yine konuşalım iyi günler

Birşey değil hocam ... diğer tarafdaki dostlarımada 4x4 araç aldırmış olmak beni mutlu edecek :smiley: onlar o ortamı bırakıp buraya gelemediler ... bari buradaki araçları oraya götüreyimde gezilerimizde benim girdiğim yerlere gelebilsinler :smiley:

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Birlikte yaptığımız gezilerde bu Galloper'ın yapabildiklerini yakından görmüş birisi olarak kesinlikle tavsiye ederim..

ozgursenyurt' Alıntı:
vay can can hyundai gidiyo mu ne
çok güzel bir araç alana şimdi den hayırlı olsun

Çok teşekkürler alan kişi çok memnun kalacağından eminim, 2. sahibini bekliyo iyi günler

Can hayırdır.Beni vazgeçirmişken şimdi sen mi ;D
Hayırlı satışlar..

agca' Alıntı:
Can hayırdır.Beni vazgeçirmişken şimdi sen mi ;D
Hayırlı satışlar..

Gökhan abi saol teşekkürler,valla kusura bakma bazı nedenlerden dolayı galloper yakasından ayrılmak zorundayım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR