Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çekme karavan sahibi arkadaşları bu sene yurt dışı kampinglerde oldukça sık gördüğüm mover sistemini karavanıma monte ettirme hikayeme ortak etmek istiyorum.
Mover montajını bu sene gerçekleştirdiğimiz İtalya gezisinde Viçenza http://www.bonometti.it/ servisinde taktırmak istemiş ancak bir buçuk ay sonraya randevu vermişler idi.Fiatına ise 2000 euro demişlerdi.
Gezenbilir sitesi karavan bölümü moderatörü Levent Güngör Beyin yardımıyla truma Türkiye distribütörlüğünü alanhttp://www.termosa.com/
firması ile temasa geçtim.Karavanıma trumamover montajı yapıp yapamayacaklarını sordum.Benden karavanının resmini ve şase numarasını istediler.Şase numarasını almanya merkeze gönderdiler.Ve benim şaseye uygun trumamover tipini belirleyip almanya'dan olur aldıktan sonra bu montajı gerçekleştirebileceklerini söylediler.
Mustafa hocam aracınız gelmiş bu sene ki gibi güzel günlerde kullanın.Mover ı kaçırdığınıza üzülmüştünüz ayağınıza geldi bu da ne güzel bir şans.Sizin park yerine çekmek için gerçekten ihtiyacınız bir ürün alıyorsunuz.Umarım sorunsuz halolur.
Mustafa bey yeni çekiciniz hayırlı olsun.
Umarım bu değeşiklik keyfe kederdir, önceki araçta çekme konusunda bir sorun yaşayıp yaşamadığınızı merak ettim doğrusu.
Teşekkür ederim Ömer Bey.Eski aracımın torku 197 idi ve karavanı çekerken zorlamaktan ziyade çok yakıt yakıyordu.Yeni aracım dizel ve torku 320 olduğu için yaklaşık karavanlı gezilerde yakıt yüzde 40 daha iktisatlı .Selamlar.