Hür Doğdum, Hür Yaşarım Kime Ne Gardaşım?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 171

yugun

YÜCEL GÜNDÜZ
Yer
Ankara
Web
www.pirikamp.com
Arkadaşlar,

İstediğim gibi oldum yaşadım hayatımı. Kötüler varolsalar da türlü türlü fenalıklar, işler çevirseler de sonuçta benim hakkım olan hür yaşamıma kimse de karışamadı.

Farklı cinsel kimliğim nedeniyle hiçbir zaman kendimi ikinci sınıf bir insan olarak görmedim. Ben de herkes gibi hayatını yaşayan bir insanım.

Eşcinseller kamp yapamaz diye bir kural yok. Eşcinseller de diğer insanlar gibi istedikleri her şeyi gayet iyi ve güzel yapabilirler.

Bir insanın eşcinsel olması ille kucaktan kucağa gezdiği anlamına gelmez. Onuruyla yaşayan bir sürü eşcinsel var.

Kaldı ki ben eşcinsel değilim. Ama olabilirdim de... Bu gayet doğal bir insanlık meselesidir. İnsanlık varolduğu sürece eşcinsellik ve eşcinseller varolacak.

Ben bir Aseksüel Bay olarak kendi farklılığımın farkındayım. Farklılığımla barışık bir hayat sürüyorum arkadaşlar. Farklı olmak bir suç değil.

Aseksüel birisi olarak içimden seks yapmak gelmez. Bunu manasız ve anlamsız buluyorum. Ben nerede bir çivi görse ona vuracak bir çekiç gibi bakmıyorum sosyal çevreme. Dolayısıyla ben erkeklerle de kadınlarla da sosyal ortamlarda bulunabilirim. Hatta erkeklerle de kadınlarla da dost olabilirim. Çocukken kızlarla da oynardım. Yanımda erkekler veya bayanlar olması dost yada arkadaş da olabileceğimizden başka bir anlamı yok. Ben dost ve arkadaş canlısı bir insanım. Kamp yapmayı kamptaki insanlarla paylaşmayı severim. Paylaşımcı olmak beni pezevenk yapmaz. Ben her zaman sevdiğim ve güvendiğim, ağabeyim dediğim insanlarla beraberdim. Onlar bana yamuk yaptı. Benim bir suçum günahım olduğu yok. Zaten ortada da hiçbir şey olmadığını herkes gördü... Olsa bile bu da bir suç değil sonuçta... İstediğim gibi olurum dilediğim gibi yaşarım. Öyle oldum böyle oldum diye kimse de bana bir fenalık yapamadı yapamayacak....

Özgür hayatım, Özgür hayatımda ne olduğum hiçbir insan evladını ilgilendirmez. Hayatımı istediğim gibi özgür yaşarım. Buna da hiçkimse karışamaz...

Evliliğim yanlıştı onu bitirdik zaten. Eşimle birlikte karar verip anlaşarak ayırldık. O zamandan bu zamana da böyle özgür yaşıyorum. Hiçkimse de beni yapmak istemediğim yaşamak istemediğim bir hayata zorlayamaz. Benim için yalnızlık en güzeli. Ben böyle düşünüyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,993
Kayıtlı Üye Sayımız
166,744
Kaydolan Son Üyemiz
özkan5757

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.