Honda Eğitim Merkezi Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Baykuş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,669
Ynt: Honda Eğitim Merkezi Hakkında

Honda Eğitim Merkezi gerçek anlamda iyi yetişmiş hocalar tarafında eğitimin verildiği bir yer..Vitesli motorla eğitim verilmese bende katılmayı çok istiyorum..Benim Scooter'ım var. Yalnız ilk başlayan kişilerin en fazla 150 ile yol katetmesi gerekir yapılan yanlışları minumuma indirgemek için..Motor olarak asi bir model değilde kıullanabileceğimiz hem ebat, hemde kullanım amacını içerecek küçük cc'li motor en ideali olucaktır..2 sene sonra yavaş yavaş cc'ler yükselebilir...
Kazasız sürüşler dilekleriyle.....

Etiketler

Hade hanım çok doğru söylüyorsunuz.Scooter çok uygun hele İstanbul trafiğinde :smiley:
Honda ve diğer eğitim veren yerlere devam ederek ilk motor olarak F650 almayı düşünüyorum niyetim uzun yol yapmak.
Yanlışmı düşünüyorum tam emin değilim :smiley:

Ekrem Arkadaşım,
Bence yanlış çünki, küçük hacimli motorlar herzaman riski en aza indirger..Malesef bazı kesimlerce motorun taşıt bile sayılmadığı trafikte resmen savaş yaşanıyor..Acemi olmak ve ilk başlangıç için yüksek hacimli motor. Sonu hiçte iyi olmayan sonuçlar getirebiliyor...Önce kısa mesafe sonra uzun ..
Kazasız bol sürüşler.......

arkadaşlar bu eğitim merkezinde herhangi bir kaza yaptığınızda ne oluyo ? Bi aksilik oldu ve motoru yatırdınız sonuç ? Saygılar.

Benim katıldığımda düşenler oldu,herhangi birşey olmadı.Zaten motordaki koruma demirleri normalden daha geniş ne uzun bu yüzden düşülse bile bacaklarda sıkışma olmuyor

Onu anladım ama benim demek istediğim ; yan yatırma esnasındaki motorda bi hasar oluştu diyelim . O zaman ne oluyo parasını senden talep ediyolarmı yoksa olur böyle şeylermi diyolar :D

hayır herhangi bir talepte bulunmuyorlar.Ben katıldığımda 14 kişiydik epey düşen oldu.

İyi bari :D bi ara uğramak lazım orayada en azından ileri seviyeyi daha kaliteli öğrenebilmek için

Bilgilendirme için teşekkürler.
Bende motor sahibi olamasamda bu aralar cok heveslendim.
Tabi ilk başta eğitim şart.

Saygılar.

miklagard, bence doğru yaparsın.Hatta ben GS1 eğitimine birdaha katılacağım birtakım aksilik yüzünden motor alamadım.5 aydır motor kullanmıyorum.Unutmamak için tekrarlamayı düşünüyorum

Motorsiklet de sonuçta araba,matbaa makinası,yada tren diyelim farketmez....Sonuçta bir makina ve onunla geçirdiğiniz saatler yani deneyiminiz arttıkça işler kolaylaşacaktır.İlk motorum honda cbr125'ti ve öğrenmeye okadar istekliydim ki kendimi sabah sıkışık trafikte hiç durmadan yol alırken buldum motoru aldıktan bir ay sonra:smiley:Trafiğe kapalı alanda hızlanma,yavaşlama,manevra testleri yaparsanız ani durumlarda şartlı refleksleriniz gelişecek ve hiç düşünmeden otomatikman tehlikelerden sıyrılabileceksiniz.Herkese iyi sürüşler...Saygılarımla,Ümit....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,715
Kayıtlı Üye Sayımız
166,550
Kaydolan Son Üyemiz
Vehbikoc

SON KONULAR

Geri