hilux nasıl bir araçtır???

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adalı17 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,256

adalı17

Ana Kamp
Arkadaşlar bütçem 25.000 tl ye kadar.
İşyeri açacağımdan dolayı bir pick-up almam gerekiyor.
Damlama-sulama malzemeleri,zeytin çuvalı vs taşıyacağım.
Tata xenon ve hilux arasında kaldım.Sanırım tata verdiğim paraya değmiyecek. Forumdan okuduklarıma göre hilux a karar vermek üzereyim....
1997-2001 arası 2.4 motor 4x4 mü yoksa 2001-2003 arası 4x2(kenarları şeritli olanlardan) mi almalıyım?
Ayrıca şunu belirteyim hiç jeep veya pick-up kullanmadım.özellikle her iki modelinde temizi nasıl anlaşılır,yakıtları nasıldır,çanakkalede oturuyorum parça durumu,vergileri vs.... hakkında bilgi verirmisiniz?

Etiketler
Ynt: hilux nasıl bir araçtır???

Usulune uygun kullanıldımı arıza ihtimali azalır.
Ayrıca toyota en kalıteli arac ama alırken sıfır almak en iyisi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri