Hilux Fotoğrafları..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayhanisler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 439
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,482

Etiketler

Ynt: Hilux Fotoğrafları..

JA 104 orman içinde çamur gördüğünde hiç dayanamaz kerata...bilirim. ;D ;D

marka federal gibi görünüyor
kamyonet kullanan arkadaşlar bu k2 belgesi ile ilgili bir mevzuatla problem yaşadınızmı yaşadınız ise paylaşırmısınız

büyük bir ihtimalle federal serkan bey desenleri birebir uyuyor, lastik ölçüsüde 31 inch den aşşağı gibi görünüyor büyüklük olarak, ali abi gelince kullandığı lastiği ve ölçüsünü net olarak verecektir

Bir de bu lastik var serkan bey çamur ve karda bu lastiğin üstünde tek lastik 4x4 traktörlerin ön lastikleri olabilir özellikle çamurda çavuş desen traktör lastikleri çok iyi iş görürler
silverston extreme lerin kötü yanı ise yağışlı ve buzlu yollarda güvenli olmaması ve aşırı gürültülü olması ama arazi için vazgeçilmez bir lastik

ikisiinin de desenleri cok guzel... bunlari cooper discoverer stt ile karsilastirirsak ne gibi farkalr var... hamur yapilari... ya da setlikleri gibi...?

Selam Dostlar..

iyi dilekleriniz için sonsuz teşekkürler..karınca kararınca bi şeyler yapıyoruz..

lastikler Federal..Erkan kardeşimin görsellerini paylaştığı lastik...

ha,oldumu bu arabaya.? bence hayır.?

üzerindeki jantlar 8 '', az ofsetli 16 ''.. haliyle hem jant,hemde lastik bende şu aralar ''üzmenin'' ötesinde ''öpme'' etkisi yaratacağından,en azından bu sezonluk,

235 85 16 aldım ve taktım..uzaktan bakınca gazoz kapağı gibi duruyo ama yapcak bi şey yok.. ;D 16 '' MT serilerinin piyasadaki en büyük çapa ait ölçüsü bu..

lastikçilere sordum...31-10,5 - 15 'ten, dış çap olarak biraz daha büyük....7.50-16 'dan çok az küçüğe denk geliyorlarmış..

kalın sağlıcakla

SON KONULAR - FORUM