Mustafad Zirve Mesajlar 1,498 Tepkime Puanı 2 Yer izmir 25 Ağu 2011 #322 Ynt: Hilux Fotoğrafları.. İyi günlerde kullanın, çok yakışıklı olmuş lastikler 33 sanırım. Selamlar.
mergen Zirve Mesajlar 1,394 Tepkime Puanı 1 Yer BAYRAMOĞLU-DARICA-KOCAELİ-TÜRKİYE-DÜNYA-SAMANYOLU 25 Ağu 2011 #323 Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Çok yakışmış. Hayırlı olsun. Başka fotoğraf varsa bekliyoruz.
teks53 Ana Kamp Mesajlar 53 Tepkime Puanı 0 25 Ağu 2011 #324 Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Mustafad' Alıntı: İyi günlerde kullanın, çok yakışıklı olmuş lastikler 33 sanırım. Selamlar. Genişletmek için tıkla ... tşk ederim ..saolun.. evet 33 lastik.. onlar için Ahmet abiye kocaman sevgiler...
Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Mustafad' Alıntı: İyi günlerde kullanın, çok yakışıklı olmuş lastikler 33 sanırım. Selamlar. Genişletmek için tıkla ... tşk ederim ..saolun.. evet 33 lastik.. onlar için Ahmet abiye kocaman sevgiler...
teks53 Ana Kamp Mesajlar 53 Tepkime Puanı 0 25 Ağu 2011 #325 Ynt: Hilux Fotoğrafları.. mergen' Alıntı: Çok yakışmış. Hayırlı olsun. Başka fotoğraf varsa bekliyoruz. Genişletmek için tıkla ... saolun..tşk ederim.. fotoları zamana yayalım..bıktırmayalım kimseyi..hep aynı aracı görmekten gına gelebilir..
Ynt: Hilux Fotoğrafları.. mergen' Alıntı: Çok yakışmış. Hayırlı olsun. Başka fotoğraf varsa bekliyoruz. Genişletmek için tıkla ... saolun..tşk ederim.. fotoları zamana yayalım..bıktırmayalım kimseyi..hep aynı aracı görmekten gına gelebilir..
mergen Zirve Mesajlar 1,394 Tepkime Puanı 1 Yer BAYRAMOĞLU-DARICA-KOCAELİ-TÜRKİYE-DÜNYA-SAMANYOLU 25 Ağu 2011 #326 Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Valla yapılı bir tek kabin hilux pek yok ve de kimsenin sıkılacağını zannetmiyorum. Bu arada arka kasayı kısaltmayı düşünüyor musunuz?
Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Valla yapılı bir tek kabin hilux pek yok ve de kimsenin sıkılacağını zannetmiyorum. Bu arada arka kasayı kısaltmayı düşünüyor musunuz?
Mustafad Zirve Mesajlar 1,498 Tepkime Puanı 2 Yer izmir 25 Ağu 2011 #327 Ynt: Hilux Fotoğrafları.. MUDANYALI' Alıntı: JA 104 41 kere maaşallahı hakkediyor.. Allah kıvandırsın.. Genişletmek için tıkla ... Ali sağolasın, yağmurlar başlasa da MT'leri taksak iyi olacak, bu lastiklerle çok lıght duruyor.
Ynt: Hilux Fotoğrafları.. MUDANYALI' Alıntı: JA 104 41 kere maaşallahı hakkediyor.. Allah kıvandırsın.. Genişletmek için tıkla ... Ali sağolasın, yağmurlar başlasa da MT'leri taksak iyi olacak, bu lastiklerle çok lıght duruyor.
Tümer Kamp II Mesajlar 343 Tepkime Puanı 4 Yer Çanakkale 25 Ağu 2011 #328 Ynt: Hilux Fotoğrafları.. [attachment=1]
Mustafad Zirve Mesajlar 1,498 Tepkime Puanı 2 Yer izmir 25 Ağu 2011 #329 Ynt: Hilux Fotoğrafları.. mergen' Alıntı: Valla yapılı bir tek kabin hilux pek yok ve de kimsenin sıkılacağını zannetmiyorum. Bu arada arka kasayı kısaltmayı düşünüyor musunuz? Genişletmek için tıkla ... Biraz gaz verelim. Arka kasa kısaltılınca böyle birşey oluyor. Fotoğraflardan üçü LN65 idare edin, diğerlerini bulamadım.
Ynt: Hilux Fotoğrafları.. mergen' Alıntı: Valla yapılı bir tek kabin hilux pek yok ve de kimsenin sıkılacağını zannetmiyorum. Bu arada arka kasayı kısaltmayı düşünüyor musunuz? Genişletmek için tıkla ... Biraz gaz verelim. Arka kasa kısaltılınca böyle birşey oluyor. Fotoğraflardan üçü LN65 idare edin, diğerlerini bulamadım.
teks53 Ana Kamp Mesajlar 53 Tepkime Puanı 0 26 Ağu 2011 #330 Ynt: Hilux Fotoğrafları.. 89 hilux LN 106 siyah..
teks53 Ana Kamp Mesajlar 53 Tepkime Puanı 0 26 Ağu 2011 #331 Ynt: Hilux Fotoğrafları.. orjinal notları güneşlikte
teks53 Ana Kamp Mesajlar 53 Tepkime Puanı 0 26 Ağu 2011 #332 Ynt: Hilux Fotoğrafları.. mergen' Alıntı: Valla yapılı bir tek kabin hilux pek yok ve de kimsenin sıkılacağını zannetmiyorum. Bu arada arka kasayı kısaltmayı düşünüyor musunuz? Genişletmek için tıkla ... aslında orjinaline dokunmayı pek istemiyorum.. hem kasayı kısaltsaydım bu resmi nasıl çekebilirdim
Ynt: Hilux Fotoğrafları.. mergen' Alıntı: Valla yapılı bir tek kabin hilux pek yok ve de kimsenin sıkılacağını zannetmiyorum. Bu arada arka kasayı kısaltmayı düşünüyor musunuz? Genişletmek için tıkla ... aslında orjinaline dokunmayı pek istemiyorum.. hem kasayı kısaltsaydım bu resmi nasıl çekebilirdim
Mustafad Zirve Mesajlar 1,498 Tepkime Puanı 2 Yer izmir 26 Ağu 2011 #333 Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Son resimde dikkatimi çekti, lastiğe göre jant çok dar duruyor. Bildiğim kadarıyla lastikleriniz 33x12.5x15, jant genişliği nedir biliyor musunuz ?
Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Son resimde dikkatimi çekti, lastiğe göre jant çok dar duruyor. Bildiğim kadarıyla lastikleriniz 33x12.5x15, jant genişliği nedir biliyor musunuz ?
mergen Zirve Mesajlar 1,394 Tepkime Puanı 1 Yer BAYRAMOĞLU-DARICA-KOCAELİ-TÜRKİYE-DÜNYA-SAMANYOLU 26 Ağu 2011 #334 Ynt: Hilux Fotoğrafları.. teks53' Alıntı: aslında orjinaline dokunmayı pek istemiyorum.. hem kasayı kısaltsaydım bu resmi nasıl çekebilirdim Genişletmek için tıkla ... En fazla son balyayı almazdı. Kısalmış halinin bile maşallahı var.
Ynt: Hilux Fotoğrafları.. teks53' Alıntı: aslında orjinaline dokunmayı pek istemiyorum.. hem kasayı kısaltsaydım bu resmi nasıl çekebilirdim Genişletmek için tıkla ... En fazla son balyayı almazdı. Kısalmış halinin bile maşallahı var.
assuva Kamp II Mesajlar 401 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 26 Ağu 2011 #335 Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Bu yükle direksiyon pamuk gibi olmuştur
taiga *** Mesajlar 2,266 Tepkime Puanı 33 26 Ağu 2011 #336 Ynt: Hilux Fotoğrafları.. teks53' Alıntı: yeni hali... Genişletmek için tıkla ... Şahane... Güle güle kullanın...
Ynt: Hilux Fotoğrafları.. teks53' Alıntı: yeni hali... Genişletmek için tıkla ... Şahane... Güle güle kullanın...