Hilux Fotoğrafları..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayhanisler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 439
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,745
Ynt: Hilux Fotoğrafları..

tyt.fan' Alıntı:
arazi şanjmanı yada diferansiyeller fiyatına sanki,tedaş çıkması göründüğü kadarıyla ,sadece kupa kabukmu yoksa içi tamamen boşaltılmış

Araç ,gereğinden fazla yüksek duruyor ,kabuk olabilir ,Telekom veya diğer kurumlardan çıkma ise sadece parçalarının eksik olduğunu düşünüyorum ,ilgileniyorsanız bir bakın ,belki daha ucuza da alınabilir .
Gerçekten enteresan....

Etiketler

Mustafad' Alıntı:
Arkadaşlar idare edin, tek araç ve tek kişi çıkılınca dere geçişleri vb. görüntü almak mümkün olmuyor. Sağlam yere gelince fotoğraf çekebiliyorum.
Bugün ;
hayırlı olsun çok güzel maşallah

MUDANYALI' Alıntı:
Merhaba Mustafa Bey,

öncelikle güle güle iyi günlerde kullanın..çok şık bir Hilux..maaşallah diyelim..

Ön panjur metalik görünümlü iken acaba dahamı şıktı ne..?

Ali Bey çok teşekkürler.
Arazi aracında krom görünümlü parça/aksesuar ile gövde rengi tampon sevmiyorum. Daha önce kullandığım araçlarda da sonradan takılanları söküp orjinal olanları mat siyah renk yapmıştım.
Bu aracın ilk hali.
Noter satışından sonra yol üzerindeki ilk kaportacıya uğrayıp yan basamaklar ile öndeki ucube (Bana Göre) parçayı söktürüp kaportacıya hediye ettim. (Havada kaptı.)

Bu araçlar ile ilgili bilgi sahibi olduğunuzu biliyorum. Sakıncası yoksa önümüzdeki günlerde birkaç sorum olacak. Selamlar.

Merhaba Mustafa Bey,

zevk ve renk kavramları tabiki tartışılmaz..Aracınız böylede güzel..öndeki krom aksesuarı söktürmeniz isabetli olmuş..

Hilux konusunda çok değerli üstadlarımız var..Kendilerinin izni olur ise, sizlerle bildiğim kadarı ile fikir paylaşabiliriz tabiki, ne demek..Mutlu oluruz..

kolaylıklar dilerim.

SON KONULAR - FORUM