mergen Zirve Mesajlar 1,394 Tepkime Puanı 1 Yer BAYRAMOĞLU-DARICA-KOCAELİ-TÜRKİYE-DÜNYA-SAMANYOLU 20 Ağu 2010 #146 Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Çok şık.
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 20 Ağu 2010 #147 Ynt: Hilux Fotoğrafları.. bende beğendim.MAŞALLAH.))
cumhurkose@msn.com Kamp I Mesajlar 171 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 20 Ağu 2010 #148 Ynt: Hilux Fotoğrafları.. aynen katılıyorum... nazar değmesin... aracınız çok güzel görünüyor... iç fotolarını da koyabilirseniz çok memnun olurum...
Ynt: Hilux Fotoğrafları.. aynen katılıyorum... nazar değmesin... aracınız çok güzel görünüyor... iç fotolarını da koyabilirseniz çok memnun olurum...
ANKARA TEL 312 59 42 0543 644 48 78 GÜZEL OLAN HERŞEY Mesajlar 677 Tepkime Puanı 1 Yer A N K A R A Web www.definecilerkahvesi.com 27 Ağu 2010 #149 Ynt: Hilux Fotoğrafları.. alitan' Alıntı: Bu da benden. Genişletmek için tıkla ... alitan' Alıntı: 1 tane daha Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun sanırım yeni plaka Keçiören Ankara 8) Gerçi benimkide Keçiören Belediyesi ama altı ay oldu ;D ;D ;D
Ynt: Hilux Fotoğrafları.. alitan' Alıntı: Bu da benden. Genişletmek için tıkla ... alitan' Alıntı: 1 tane daha Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun sanırım yeni plaka Keçiören Ankara 8) Gerçi benimkide Keçiören Belediyesi ama altı ay oldu ;D ;D ;D
MUDANYALI Kamp III Mesajlar 521 Tepkime Puanı 2 Yer MUDANYA 3 Eyl 2010 #151 Ynt: Hilux Fotoğrafları.. .
reis28 Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil. Mesajlar 2,944 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 3 Eyl 2010 #152 Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Ali hocam lastikler hayırlı olsun güzel görünüyor
MUDANYALI Kamp III Mesajlar 521 Tepkime Puanı 2 Yer MUDANYA 3 Eyl 2010 #153 Ynt: Hilux Fotoğrafları.. reis28' Alıntı: Ali hocam lastikler hayırlı olsun güzel görünüyor Genişletmek için tıkla ... Sağol Koca Reis.. O zaman bir detay daha sunalım.. ;D
Ynt: Hilux Fotoğrafları.. reis28' Alıntı: Ali hocam lastikler hayırlı olsun güzel görünüyor Genişletmek için tıkla ... Sağol Koca Reis.. O zaman bir detay daha sunalım.. ;D
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 6 Eyl 2010 #154 Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Ali bey hoş olmuş aracın. güle güle bin.
MUDANYALI Kamp III Mesajlar 521 Tepkime Puanı 2 Yer MUDANYA 6 Eyl 2010 #155 Ynt: Hilux Fotoğrafları.. yavuz-çelikel' Alıntı: Ali bey hoş olmuş aracın. güle güle bin. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Yavuz Bey, Bu vesile,sizin nezlinizde Umut Bey'e de teşekkürlerimi sunarım.. Sizlerin yardımları ile yavaş yavaş birşeyler yapmaya çalışıyorum.. Kilit tamam,MT tamam,Standart hali alçak geldi ;D biraz da yükselttik.. Hi-jack,CB,kompresör,vs..de tamam..bir tek vinç kaldı,kısmetse ileri doğru onuda halledersem asvaltta gezecek duruma gelecek.. Kalın sağlıcakla
Ynt: Hilux Fotoğrafları.. yavuz-çelikel' Alıntı: Ali bey hoş olmuş aracın. güle güle bin. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Yavuz Bey, Bu vesile,sizin nezlinizde Umut Bey'e de teşekkürlerimi sunarım.. Sizlerin yardımları ile yavaş yavaş birşeyler yapmaya çalışıyorum.. Kilit tamam,MT tamam,Standart hali alçak geldi ;D biraz da yükselttik.. Hi-jack,CB,kompresör,vs..de tamam..bir tek vinç kaldı,kısmetse ileri doğru onuda halledersem asvaltta gezecek duruma gelecek.. Kalın sağlıcakla
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 30 Eyl 2010 #156 Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Gözlerimiz bayram etti sabah sabah.. ;D ;D
ANKARA TEL 312 59 42 0543 644 48 78 GÜZEL OLAN HERŞEY Mesajlar 677 Tepkime Puanı 1 Yer A N K A R A Web www.definecilerkahvesi.com 30 Eyl 2010 #157 Ynt: Hilux Fotoğrafları.. mdr' Alıntı: Gözlerimiz bayram etti sabah sabah.. ;D ;D Genişletmek için tıkla ... İsmail abi desene toyota almadan toyotacı oldun 8)
Ynt: Hilux Fotoğrafları.. mdr' Alıntı: Gözlerimiz bayram etti sabah sabah.. ;D ;D Genişletmek için tıkla ... İsmail abi desene toyota almadan toyotacı oldun 8)
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 30 Eyl 2010 #158 Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Ömer bey , Reklam çok yerinde dikkat edersen.. "Benim babam Toyota gibi adam" Çocuklarım böyle diyor..ne diyim.. "Çıkarım seninle her yola" ;D ;D ;D
Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Ömer bey , Reklam çok yerinde dikkat edersen.. "Benim babam Toyota gibi adam" Çocuklarım böyle diyor..ne diyim.. "Çıkarım seninle her yola" ;D ;D ;D
ANKARA TEL 312 59 42 0543 644 48 78 GÜZEL OLAN HERŞEY Mesajlar 677 Tepkime Puanı 1 Yer A N K A R A Web www.definecilerkahvesi.com 1 Eki 2010 #159 Ynt: Hilux Fotoğrafları.. mdr' Alıntı: "Benim babam Toyota gibi adam" Çocuklarım böyle diyor..ne diyim.. Genişletmek için tıkla ... Aynen geçen benimkilerde benim arabanın arkasındaki yazıyı okuyup peşinden devam ettiler reklamlara ;D ;D ;D
Ynt: Hilux Fotoğrafları.. mdr' Alıntı: "Benim babam Toyota gibi adam" Çocuklarım böyle diyor..ne diyim.. Genişletmek için tıkla ... Aynen geçen benimkilerde benim arabanın arkasındaki yazıyı okuyup peşinden devam ettiler reklamlara ;D ;D ;D
Mustafad Zirve Mesajlar 1,498 Tepkime Puanı 2 Yer izmir 2 Eki 2010 #160 Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Yeni aracım ;