Hilux Flanş ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 79ilhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,313

79ilhan

Kamp II
merhaba
hilux 2 kapı aracın lastiklerin biraz dışa çıkması gerekiyor..
parça yı nereden bulabilirim ve fiyatı hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum

Etiketler
Ynt: Hilux Flanş ?

Merhaba. Flanş ı tornacılara yaptırmak mümkün, yalnız 500 lira gibi rakamlar söylüyorlar.

Ben çift kabin aracıma -45 offsetli jant alarak çözdüm bu sorunu. Teferruatla uğraşmak zorundq da kalmazsınız.

Burda dikkat etmek gereken hususların ilki jantçılqrın dikkatsizliği, rot başlarına değen çok jant var, bunları satmaya çalışıyorlar,
İkinci olarak jant genişliği, bendekiler 10 inç, 11.5 enine ki lastikten küçüğü olmayacaktır, olur deseler bile bence sorun . Ben 33/12.5/15 lastik kullanıyorum gtwheels jantlarlq.

Daha dar lastikler için çarpışan türk isimli jantların ismi dolanıyor internette, ben gtwheels leri bulmasaydım irtibat kuracaktım. Kendileri imal ediyormuş.

Flanş bence kötü bir çözüm.

flans aslinda tavsiye edilmez balans vb sorunlar yaratabiliyor nadir de olsa yapilan flanslarda bijonlar cikabiliyor benim basima gelmisti.bunun yerine ofsetli jantlar daha saglikli olacaktir aracin hem yurur aksami hemde performansi acisindan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bayağı bir zaman emanet bir flanş kullandım. Sonra da 10 inçlik -45 jant aldım. Şİmdi şık oldu. Aracınız herhalde tek kabin bence flanş alacağınıza bir o kadar verip jant alın. -45 ofset 6 bijon 10 inç.

öncelikle cevaplarınız için çok teşekkürler...(bende yaz gelince toyota cılar inzivaya öekilmiş sandım) :smiley:

jant daha sağlıklı olur diyorsunuz özetle peki jant marka ve fiyat konusunda
düşünceleriniz nedir.?

Bendeki jantta bihayli benziyor ilanın paylaştığına. Jant belli olmuyor ancak arabanın duruşu kalın lastik ile böyle oluyor
zere8aru.jpg

Bendeki jantta bihayli benziyor ilanın paylaştığına. Jant belli olmuyor ancak arabanın duruşu kalın lastik ile böyle oluyor
zere8aru.jpg

33'' 16 jant silvertone extreme lastiklere kaç ofset jant almam gerekir lastikler dönüşlerde makaslara sürtüyor flanş takmak istemiyorum.

hakkı57' Alıntı:
-25 jantlarla benimde sürtüyordu -45 takınca sürtme kesildi.

Tam olarak ölçü yazarsanız sevinirim hakkı bey.
Sizin jantlar 16 mı bide bijon aralık ölçüsü kaç biliyomusunuz ona göre araştırma yapacam teşekkürler.

Mustafa E' Alıntı:
Tam olarak ölçü yazarsanız sevinirim hakkı bey.
Sizin jantlar 16 mı bide bijon aralık ölçüsü kaç biliyomusunuz ona göre araştırma yapacam teşekkürler.

benim lastikler 35x11.5x15 jantlar -45 ofset 10 inç.bijon aralığı 6x139.7 dir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR