KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
eski kasa hilux modelleri için hub ürünleri var internette gezerken gördüğüm bir ürün bu hub daimi 4 çeker olmayan bir araçta neden kullanılır açıklmasını anlamadığım için soruyorum
ayrıca toyota modellerinde 4 çekerde gücü ön arka olarak eşit paylaştırmayan %40 ön %60 arka gibi bir arazi şanzıman modeli varmıdır istendiğinde %50 olarak kilitlenen bu arazi şanzımanı varsa hilux harici bir modelde vardır herhalde
hilux ln105 olarak geçen 92 model olanlarda çift kabin lerin arka kasa uzunluğu 1480mm midir ülkemizde olan modelleri
ürünü görmeden yorum yapmak zor, linkini postalarsanız araştırıp anlayabiliriz belki.
not: daimi 4 çeker için bahsettiğiniz güç dağılımının çok ta ciddiye alınır bir konu olduğunu sanmıyorum, diferansiyel işte sonuçta, zorlanınca fırıl fırıl dönecek, o %40 %60 oranı sabit kalmayacak yani.
hubları çözdüm bazı modellerde otomatik değilmiş o yüzden yan sanayisi de gelişmiş
normal kullanımda kasıntıyı önlemek adına %40 %60 bölen bir arazi şanzımanı varmıdır diye sormuştum arazi kullanımı için zaten bir anlamı kalmıyor bu oranın