Hi jack kirko yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nitroces Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,470

nitroces

2009/L200 4*4
Yer
Akşehir
Web
yalinsumer.com.tr
hi jack kirko almak isityorum. L200 4*4 pick up aracım var. hangi marka almamı tavsiye edersiniz.

1-tmax
2-jackall
3-netlift

48 inç mi alayım 60 inç mi? 48 işimni görür mü?

ilginiz için şimdiden teşekkürler.

Etiketler

Ynt: Hi jack kirko yardım

L200 Standart sa 48,yükseltme ve Mt varsa 60 lık olanını tecih edin marka olarak t max işinizi görür jackall da olur bu kirikolar için geniş alt tablası edinin daha verimli kullanmak için

Uzun olanı tercih edin, kasıntılı bir yerde ihtiyacınız olursa taşla, takozla uğraşmazsınız.

Bende düşünmüştüm bunu, gittim 60' aldım.
İlk gözüme büyük geldi ama, arazi şartlşarında ve aracınızda yükseltme varsa 48 yetersiz olabilir.
Hi Jack'in altına bir şey koymak çok tehlikeli bence, keza düz yerde bile sıyırıyor bazen.
60' alın pek bir fiyat farkıda yoktu hatırladığım kadarıyla...

nitroces' Alıntı:
teşekkürler. tmax nasıl iyimi peki? marka olarak ne tavsiye edrsiniz?

Bende ondan var. Bir sıkıntı yaşamadım.
Ancak paslanıyor dediler bana.
Daha 3 5 ay oldu takalı, henüz pas filan yok.

merhaba
xj kasa aracımızda 3" yükseltme uyguladıktan sonra 60" kriko almakla ne kadar doğru bir seçim yaptığımızı anlamış olduk geçen hafta bazı yerlerde küçük olanlar yeterli gelmiyor Humaoto da yanlış olmasın T- Max Kriko, 60 inch kriko 153 tl gibi bir rakamdı.Hem kullanışlı hemde bana göre fiyatı uygun.Ama yinede tercih sizin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR