Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ynt: Hey Gidi Eski GünlerOsmanın dediği doğrudur.Rus teknolojisi için kaba ve hantal derler ama özellikle 4x4 araçlarının bizim iklimimize ve şartlarımıza çok daha uygun olduğunu düşünüyorum.Bir defa çok sağlamlar.Belki kaba sabalar ama sizi yolda bırakmazlar.Madem konu eski günler ben de 1-2 ilave yapayım.Bir defa alttaki aracı bilenler çok iyi tanıyorlar.Bu aracı bugünkü durumuna getiren tüm sahiplerini yürekten kutluyorum çünkü bu işler için nasıl bir emek, para ve zaman harcandığını en iyi bilenlerden biriyim.[ATTACH=full]359093[/ATTACH]
Ynt: Hey Gidi Eski Günler
Osmanın dediği doğrudur.Rus teknolojisi için kaba ve hantal derler ama özellikle 4x4 araçlarının bizim iklimimize ve şartlarımıza çok daha uygun olduğunu düşünüyorum.Bir defa çok sağlamlar.Belki kaba sabalar ama sizi yolda bırakmazlar.
Madem konu eski günler ben de 1-2 ilave yapayım.Bir defa alttaki aracı bilenler çok iyi tanıyorlar.Bu aracı bugünkü durumuna getiren tüm sahiplerini yürekten kutluyorum çünkü bu işler için nasıl bir emek, para ve zaman harcandığını en iyi bilenlerden biriyim.
[ATTACH=full]359093[/ATTACH]
Tüm Sosyal Medya Hesaplarımız