chatlaxx
Ana Kamp
Öncelikle herkese merhaba. Suzuki sahibi adayı olarak sizlerle tanışmak istedim forumu bir haftadır baştan aşağı okudum araştırdım okuduklarımda herkes farklı bir yorum yapmış.Bi önceki opel frontera 2002 3,2 at 4X4 ümü sattım ve Bir grand vitara almayı çok fena kafama koydum durumdayım ilk seçeneğim 1998 model yetkili servis bakımlı hatasız kazasız boyasız orjinal 100.000 kmde 2,5 v6 AT 5 Kapı üzerinde 8000 liralık aksesuar var becce yükseltme 4 at sıfır lastik 4 adet kışlık lastik 1350 lt ust bağaj double din geri görüşkameralı teyp vs.vs.vs ayrıca aracın a dan z ye butun 100.000 ağır bakımlarının yapıldığına dair 4800 tl lik yetkili servis faturası kısacası araç dörtdörtlük. İkinci seçeneğim ise 2004 2.0 At Grand Viatara 5K 141.000 km de hatasız kazasız boyasız standart bi araç ikisi arasında gidip geliyorum.Hard Off Road Yapmıyacağım becce yükseltme bf lastik vinç sepet ve sisler yaptırmayı düşünüyorum.Dağ kır bayır gezileri bizim ilçeye kar çok yağar karda kullanım ve av için bi araç yapmak istiyorum değerli bilgilerinize ihtiyacım var herkese saygılar iyi çalışmalar.