Herkese Merhaba Grand Vitara Şeçimi ):

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan chatlaxx Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,475

chatlaxx

Ana Kamp
Öncelikle herkese merhaba. Suzuki sahibi adayı olarak sizlerle tanışmak istedim forumu bir haftadır baştan aşağı okudum araştırdım okuduklarımda herkes farklı bir yorum yapmış.Bi önceki opel frontera 2002 3,2 at 4X4 ümü sattım ve Bir grand vitara almayı çok fena kafama koydum durumdayım ilk seçeneğim 1998 model yetkili servis bakımlı hatasız kazasız boyasız orjinal 100.000 kmde 2,5 v6 AT 5 Kapı üzerinde 8000 liralık aksesuar var becce yükseltme 4 at sıfır lastik 4 adet kışlık lastik 1350 lt ust bağaj double din geri görüşkameralı teyp vs.vs.vs ayrıca aracın a dan z ye butun 100.000 ağır bakımlarının yapıldığına dair 4800 tl lik yetkili servis faturası kısacası araç dörtdörtlük. İkinci seçeneğim ise 2004 2.0 At Grand Viatara 5K 141.000 km de hatasız kazasız boyasız standart bi araç ikisi arasında gidip geliyorum.Hard Off Road Yapmıyacağım becce yükseltme bf lastik vinç sepet ve sisler yaptırmayı düşünüyorum.Dağ kır bayır gezileri bizim ilçeye kar çok yağar karda kullanım ve av için bi araç yapmak istiyorum değerli bilgilerinize ihtiyacım var herkese saygılar iyi çalışmalar.

Etiketler
Ynt: Herkese Merhaba Grand Vitara Şeçimi ):

bence her zaman yapılı almak yapmaktan daha ucuza gelır yapılıyı emın olunkı o paralara kendınız toplayamazsınız v6 da guzel makına lakın 2004 modelınde kasko yapma vb kolaylıgı var ıkısıde olabılır

Araç temiz ise yapılı almak daha iyi olur düşüncesindeyim.
Ama 2004 model de daha yeni bir araba.
Tercih sizin...
Hayırlısı olsun yapılı olsun...:smiley:)

2004 2.0 AT 5K kullanıcısı olarak standart haliyle ve BF AT lerle kar performansının oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Bunun yanında yukarıda Gökhan Bey'in söylediği gibi yapılı almak yaptırmaktan çok daha avantajlı görünüyor(Hem zaman, hemde fiyat açısından), ben 6 aydır bir türlü yükseltme yaptırmaya başlayamadım, başlayamayacağım gibide görünüyor.
Sevgiler...

okan bey, sizin yanıp sönen 4WD ışığı meselesi halloldu mu? problem neymiş.

Erol Bey merhaba;
Kendim baktım ama birşey göremedim(herşey normal gibi), aracı günlük kullanmadığım için henüz ustaya götürme fırsatımda olmadı ama ilk fırsatta sizin önerilerinize göre baktıracağım.
Teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.