Herkes Baksın Çok Güzel Jeep

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 23burhan23 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,103

Etiketler

Ynt: Herkes Baksın Çok Güzel Jeep

selamlar

fiyatı donanım ve orjinalliğe göre pahalı.o fiyata daha üst model daha orjinal xj alabilirsin..

Araç temiz olmasına temiz görünüyor da biraz pahalı sanki. Bu aracın motoru hakkında bilgisi olan var mı? 2000-2500 cc arası diyor. Motor hacmi biraz düşük göründü, yetersiz kalabilir.

2,5 dizel motor var bu araçlarda . Genel itibariyle alınmışken 4.0 tavsiye edilir .

yorum derken ne istiyorsunuz? bunu bi açın ilk önce? neyine yorum yapalım bu araçtan mı istiyorsunuz?

otomatik vites kullanamadığım için düz vites istiyorum jiplerde düz vites fazla bulunmadığı için almayı düşünüyorum sizinde alıp almama parça açısında yorumalrınızı bekliyorum

şimdi sorduğunuz soru ile başlık tamamen alaksız...size yardımcı olmaktan keyif alırız ama lütfen sizde arkadaşlarımın size yardımcı olabilmesi için biraz daha dikkat ediniz...
sanırım isminiz Burhan;
otomatik daha önce hiç mi kullanmadınız?
eğer öyle ise çok basit yöntemler var adaptasyon için...birotomatik arabaya binin 1 ay geçsin bir daha manuel arabanın önünden bile geçemzsiniz tüm taşıtlarda otomatikten başka bir alternatife hayır dersiniz...ayrıca amerikayı yeniden keşfe gerek yok adamlar 50 li yılarda kullanmışlar bu otomatiği biz hep tutulmaz diye aptal aptal bakmışız sadece...
gelelim bu araca cherokee ve grand cherokee lerde manuel pek tutulmaz, parça vs durumu nasıldır bilmiyorum piyasada çok az var manuel versiyon, ben servis sahibi olsam bende rafımda tutmam bu parçalardan, kime satıcam diye....

ssbman' Alıntı:
2,5 dizel motor var bu araçlarda . Genel itibariyle alınmışken 4.0 tavsiye edilir .
İlandaki araç benzinli. Wikipediadan taradığım kadarıyla sanırım şu motor kullanılmış olmalı, bir de düz vites ile XJ kombinasyonu pek gitmez gibi :-\ Bana sorarsanız sıkı bir pazarlık edip fiyatı aşağı çekebilirsiniz. Sahibi km'si az ve düşük motordan dolayı tüketimi az diyerek biraz fiyatı yüksek tutmaya çalışıyor olabilir. Haklıdır her araç sahibine kıymetlidir ama piyasa değeri diye bir şey var.
1997-2000 2.5 L (150 CID) AMC 150 I4, 130 hp (97 kW)
250px-Jeep_2.5_liter_4-cylinder_engine_chromed_a.jpg

Düz vites Cherokee 2.5 lt. benzinli ilk kez rastlıyorum. XJ kasa Cherokeelerde fabrika çıkışı olarak 2.5 lt. benzinli motorlu ve düz vitesli olanı varmı acaba ? Bilgi için sordum .

Bence Jeep alacaksanız kesinlikle 4.0 lt veya 5.2 lt motorlu otomatik vitesli almalısınız. Hem parça sıkıntınız olmaz hemde servis.

Selamlar,

bu modele ve donanıma göre bencede çok pahallı bu paraya daha yüksek modelde cherokee alabilrisiniz

jeep deyince akla ilk gelen şey bence güç, performans ve otomatik oluşu.Bu aracın motor parçası bile bulunmaz asfaltan araziye çıkınca nal toplar.Özelliği sadece orj ve çok para oluşu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

SON KONULAR

Geri