Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geçen hafta itibariyle artık bir Güney karavan kullanıcısı değilim. Profil fotoğrafımdaki karavanı Kayseri'den bir aileye devrettim. Bu karavanla toplamda yaklaşık 5000km civarı yol yaptım. Güney karavan hakkında özetle diyeceklerim; Güney karavana verdiğiniz para kadarını alırsınız. Ne eksiği vardır ne fazlası. Yanlış anlaşılmasın pozitif anlamda söylüyorum. Size parasının hakkını verir. Bence en büyük artısı satış sonrasında malının arkasında duran az sayıdaki firmalardan biri olması. Son zamanlarda yaptıkları pazarlama yatırımlarıyla ikinci el piyasasında da hakettikleri saygınlığı kazandılar.Bundan sonra bir süre karavansız karavancı olarak forumu takibe devam edeceğim gibi görünüyor.
Ben geçen hafta itibariyle artık bir Güney karavan kullanıcısı değilim. Profil fotoğrafımdaki karavanı Kayseri'den bir aileye devrettim. Bu karavanla toplamda yaklaşık 5000km civarı yol yaptım. Güney karavan hakkında özetle diyeceklerim; Güney karavana verdiğiniz para kadarını alırsınız. Ne eksiği vardır ne fazlası. Yanlış anlaşılmasın pozitif anlamda söylüyorum. Size parasının hakkını verir. Bence en büyük artısı satış sonrasında malının arkasında duran az sayıdaki firmalardan biri olması. Son zamanlarda yaptıkları pazarlama yatırımlarıyla ikinci el piyasasında da hakettikleri saygınlığı kazandılar.
Bundan sonra bir süre karavansız karavancı olarak forumu takibe devam edeceğim gibi görünüyor.
Tüm Sosyal Medya Hesaplarımız