Her Yönü Ile Güney Karavan ..gerçek 01 Belgelİ-750 Kg.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AKMühendis Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 309
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 115,155
Bence denge konusunda bir sıkıntı olmaz

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence denge konusunda bir sıkıntı olmaz

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim Murat bey. Buz dolabının sağ önde olması, dengesiz yükleme anlamına gelmez değil mi? Diğer taraflarda yük bulunmayacak çünkü. Yücel bey de bu konuda fikirleri i tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.

Ben denge sorunu yaşamıyorum ama su deposu nedeniyle sol taraf ağır oluyor genelde. Ancak arabayla çekerken olumsuz bir durumla karşılaşmadım.

Bugün karavanımıza kavuşuyoruz derken Ankara'ya giriş çıkışlar yasaklandı. Hayırlısı diyip karavanımızı Ender beye emanet ediyoruz

Teslim alsam da kullanılmayacaktı durumlar malum şu an için bekleyip hayırlısını dilemekten başka yapacak bir şey yok

ESTET

Merhabalar. Perşembe günü güney midi karavanımızı teslim aldık. Çok uzun olmayan araştırmalar ve tavsiyeler üzerine eşim ve bana yeterli olacak, resmi olarak baş ağrısı yapmayacak ve maddi olarak bizi çok yormayacak düşüncesiyle midide karar kılmıştık. Öncelikle Ender abi çok hoşsohbet ve yumuşak başlı bir insan. Başka zaman tanısam da severdim kendisini. Midi için de standartlardan çok sapmadan bizim için küçük değişiklikler yaptı. Arka perde üstünü 10 cm uzattı ki raf olarak kullanmayı düşünüyoruz, sol sedirden çakmaklık bağlantısı çıkardı ( burda şunu belirteyim; bunu ilk istediğimizde elektrik olmadan telefon şarjı mümkün olsun istemiştik ama sonradan güneş paneli taktırdık ve yine de çakmakligi takmışlar) ve karavanın dışında ön tarafa u şeklinde bir profil kaynattı. Bunu bisiklet taşımak için kullanacağım şu an eksiklikler var. Bu yapılanlar için herhangi bir ücret talep etmedi ve hepsi orijinal duruyor. İşçilik ve malzemeler orta seviyede diyebilirim. Karavanın iç hacmi ve mobilyaların beyaz oluşu içerisini ferah kılıyor. Sedirler de oldukça geniş, rahatça oturup bağdaş kurup uzanmak mümkün. Mutfak dolapları yeterli ancak gardrop olmaması bizi zorlar mı göreceğiz. Karavanın ön taraftaki kapalı bölme de oldukça hacimli. Tüp ve diğer ekstralar için kullanacağız orayı; tente, sandalye vb...
Beni rahatsız eden tek olumsuzluk ise arka camın bir kenarı ile karavan arasında bir iki mm genişliğinde yaklaşık 10 15 cm uzunluğunda bir boşluk var. Orayı da bir şekilde kapatacağım.
Biraz da yolculuktan bahsedeyim. Aracım 1.5 dizel Sandero Stepway. Karavanı gayet rahat çektiğini söylemeliyim. Yolculuk boyunca 70 km civarı hızla seyrettim. Yokuşlarda zorlanmadım. 5. vitese hiç geçmedim. Geçemedim çünkü araç en az 90 falan istiyor karavan varken. Ankara'ya giderken 100 kmde Eco mod açık 4.9 litre yakan aracım karavanla dönüşte Eco mod kapalı 7.5 lt yaktı. Karavan arkamdan güzelce geldi. Fren sisteminin hassas olduğunu düşünüyorum hemen algılıyor.
Şimdilik izlenimlerim ve aklıma gelenler bunlar ve karavanımızdan memnun kalacağımızı düşünüyoruz. İnşallah güzel günlerde kullanırız.

-----------------------------------

Ömer Bey merhaba.
Bence karavan dünyasına girmek için çok güzel bir karavan seçtiniz.
Güle güle, iyi günlerde kullanın.

Kullanım değerleriniz çok güzel.
Yol durumuna göre, bence ortalama değerler içerisindesiniz.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve olumlu düşünceleriniz için sayın AKMühendis