Her Yönü Ile Güney Karavan ..gerçek 01 Belgelİ-750 Kg.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AKMühendis Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 309
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 114,896
Merhaba
Ben gayet memnunum, Ayni araçla Burstner çeken arkadaşımı örnek alarak almıştım ve gayet konforlu bir şekilde çekiyorum. Standart ağırlığın üzerine güneş panelinin aküsü, büyük Tüp ve karavan içine konmuş bir gazebo iskeleti olmasına rağmen.

Ben geçen hafta itibariyle artık bir Güney karavan kullanıcısı değilim. Profil fotoğrafımdaki karavanı Kayseri'den bir aileye devrettim. Bu karavanla toplamda yaklaşık 5000km civarı yol yaptım. Güney karavan hakkında özetle diyeceklerim; Güney karavana verdiğiniz para kadarını alırsınız. Ne eksiği vardır ne fazlası. Yanlış anlaşılmasın pozitif anlamda söylüyorum. Size parasının hakkını verir. Bence en büyük artısı satış sonrasında malının arkasında duran az sayıdaki firmalardan biri olması. Son zamanlarda yaptıkları pazarlama yatırımlarıyla ikinci el piyasasında da hakettikleri saygınlığı kazandılar.

Bundan sonra bir süre karavansız karavancı olarak forumu takibe devam edeceğim gibi görünüyor.

Hayırlısı Olsun Pasolvon.

Eski bir Güney kullanıcısı olarak en kısa zamanda daha iyisine sahip olmanızı dilerim Sn. Pasolvan

Sanırım arac + konforlu çadır olarak devam edeceksiniz.
Hayırlı olsun kararınız.

Sanırım arac + konforlu çadır olarak devam edeceksiniz.
Hayırlı olsun kararınız.
Türkiye'de yeterince kamp tesisi açılana ve yeni karavancılar konuyu kavrayana kadar ara verdim üstad. Kamp & Karavan kültürü diye bir şey kalmadı pandemiden beri. Bu süre zarfında tüm bungalovlar bizim. Bagajda kamp masa ve sandalyelerimiz de duruyor tüm çayırlar, kumsallar da bizim.

Bu ara ne kadar sürer bilmem ama sonrasında yeni karavanım 490tk olacak mutlaka.

@tapatalk