Merhaba,
Hem işe gidip geleceğim, hemde haftasonları at lastik takıp kamp yapabileceğim,
Otomatik, yüksek, 4 çeker, normal hayatada uygun, eski Ve pickup olmayan (+2014) bir araç tavsiyenize ihtiyacım var. Bütçem kredili şekilde max 130bin.
Dacia duster aradğım gibi ama otomatik değil bu sebepten çok kararsızım.
Yapacağım offroad orta seviyede olur. saygılarımla
Merhaba,
Hem işe gidip geleceğim, hemde haftasonları at lastik takıp kamp yapabileceğim,
Otomatik, yüksek, 4 çeker, normal hayatada uygun, eski Ve pickup olmayan (+2014) bir araç tavsiyenize ihtiyacım var. Bütçem kredili şekilde max 130bin.
Dacia duster aradğım gibi ama otomatik değil bu sebepten çok kararsızım.
Yapacağım offroad orta seviyede olur. saygılarımla
2014 üstü bu özelliklerde bu fiyata bir araç maalesef yok.
hele ki kredi ile off road işine giren 3 ay sonra aracını yok pahasına satar, benden söylemesi.
off road masraflıdır.
Orta sınıf Off Road tanımınız nedir bilmiyorum ama şöyle bir sıralama olabilir bence.
Duster, Forester, Rexton 2.0 exdi W.
Rexton kullanan arkadaşlar bilgi verebilirler belki, benim beğendiğim bir araç.
Orta sınıf Off Road tanımınız nedir bilmiyorum ama şöyle bir sıralama olabilir bence.
Duster, Forester, Rexton 2.0 exdi W.
Rexton kullanan arkadaşlar bilgi verebilirler belki, benim beğendiğim bir araç.
Katılıyorum. Hem günlük kullanıma uygun, hem Low vitese sahip.
Diğer bir alternatif olarak Low vitesi yok, yüksekliği, yaklaşma ve uzaklaşma açıları da tam bir off road aracı olmasa da ebatları dolayısı ile günlük kullanıma daha uygun olan Subaru XV var. Bir diğer dezavantajı benzinli olmasıdır, dizeli yoktur.
Bir diğer alternatif olarak fiyat konusunda biraz daha yukarı çıkarsanız gene XV kapasitesinde off road yeteneği olup daha büyük ebatlı ve dizel motorlu olan Hyundai Santa Fe’ye de bakabilirsiniz.