Hem asfalt hem offroad için alınabilecek araç?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Suv_Cem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,212

Suv_Cem

Yeni Üye
Selamlar..
Hem asfalt ara sırada offroad için araç araştırması yaparken bu siteye ve bilgili olan birçok üyesiyle karşılaştım.Düşündüğüm bir kaç araç var 2001 2002 mitsubishi pajero pinin 1.8-2.0 gdi(fakat gdi motorlara lpg takılmıyor gibi bir bilgi okudum ne kadar doğrudur lpg olmadan bu araçlar benzinle ne kadar yakar?) Land Rover Freelander 1(çok sorun çıkartır gibi yorumlar ürküttü) toyota rav4 ama temiz bulmakta zorlandım bütçem 22-23bin tl.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Etiketler
Ynt: Hem asfalt hem offroad için alınabilecek araç?

söyledıgınız araçlar ile asfaltta memnun kalsanız bıle arazıye gırınce yetersız bulabılırsınız.almak ıstedıgınız aracın yası ıle ılgılı bır dusuncenız varmı.cok eskı demez ısenız toyota vx 80 (1990 cıvarı) tavsıye ederım.

bu arada benımde eskı kullandıgım arac olan dıscovery mpi olanlarıda atvsıye ederim.forumda genelde beyenılmez bır arac olmasına ragmen fıyat ve genel gıderlerı ıle avantajlı bır modeldır.

Hem asfalt,hem arazi,hem dayanıklılık dersen toyota derim,vx 80 evet derim,4runner lerde 3.0 cc tercih edin
2.4 ler arazide çok iyi ama asfaltta biraz yetersiz.
parça sıkıntısına gelince ülkemizde her araç için parça sıkıntısı her araç için geçerli,
balata stop ön takım gibi parçalar her aracın var ülkemizde,ama motor aksamında sıkıntılar olabiliyor
belirli zaman diliminde sıkıntı yok her aracın parçası var zaten bulunur..
saygılar

Açıkçası asfaltta kullanırken birazda rahatlık istiyorum o yüzden çok eski model araçlara yönelmek istemiyorum.Çıkarabileceği sorunlarda beni korkutuyor.Öğrenciyim yaklaşık 1 senedir gitaristlik yaparak para biriktiriyorum ailemden para almakta istemiyorum belirli bir yaşa geldik.Eski arabalarda bir motor sorunu çıksa ben uzun süre araçsız kalıcam.şöyle değiştireyim o zaman sorumu şehir jeepi olarak ne önerirsiniz?.Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler..

22-23 bin bütçeyle suzuki jimny alınabilir, hem kendi hem motoru küçük,öğrenciye daha uygun

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-2003-model-mitsubishi-pajero-pinin-4-x-4-96948313/detay/
Buna ne dersiniz suzukilerede bakacağım şimdi 2.0 gdi motor lpg takılmıyor fakat gdi motorlar için benzinli dizellerdir gibi yorumlar gördüm az yakar cinsinden bu araçla şehir içi aşırı yüksek devirlerde ne yakarım bilgisi olan var mı?

Yeni yeni dikkatimi çeken Nissan Pathfinderlar var birde. 3.3 v6 olması biraz korkutucu gelsede bu arabalar lpgde ne yakar sorunları var mıdır gibi şeyler aklımı kurcalamakta.

Pikap düşünürseniz actyon Sports'a bakın derim
6 ileri triptonik sanzimanla asfaltda 180 / 200 km surat
Cogu binek aracdan konforlu ve sessiz
C sınıfı araçlarda bulunan bağımsız amortisorlu arka dingil ile cok cok stabil ve guvenli
2000 cc 140 beygir 310 tork ile sınıfının en az yakıt tüketimi ..en önemlisi dizel
Arazide de son derece başarılı isler çıkarıyor ..
Selamlar

sabri yucel' Alıntı:
Pikap düşünürseniz actyon Sports'a bakın derim
6 ileri triptonik sanzimanla asfaltda 180 / 200 km surat
Cogu binek aracdan konforlu ve sessiz
C sınıfı araçlarda bulunan bağımsız amortisorlu arka dingil ile cok cok stabil ve guvenli
2000 cc 140 beygir 310 tork ile sınıfının en az yakıt tüketimi ..en önemlisi dizel
Arazide de son derece başarılı isler çıkarıyor ..
Selamlar
Aynen katılıyorum ve tavsiye ediyorum.

celo53' Alıntı:
Aynen katılıyorum ve tavsiye ediyorum.
Bende aynen katılıyorum;
Bu arada Selim abi pek emin konuşmayı sevmem ruhsatı elime almadan söylemek istemiyordum ama 2009 otomatik 29 000'de bir arabayı %80 aldım. Senin ki gibi kırmızı. Dedem rahatsız hastanede yatıyor biraz da sıkıntılı durumu. Koşturmaktan adama gidipte parasını veremedim hatta gel al arabayı sende dursun dedi. Çarşamba günü söz verdim gelecem diye nasipse çarşamba tasm anlamıyla ssangcı olacam :smiley:)))

Selamlar arkadaş ,hiç kendini sağa sola vurup yorma temiz 3 kapı bir suzuki al o kadar.diğerleri de elbette iyi ama ben böyle derim.iyi paylaşımlar.

Sayın freegraf haklı.

Suzuki Grand Vitara asfaltta çok kaliteli bir binek oto, dağda ise tam bir 4x4 araç. Onu aldığımdan beri kafamda araba konusu diye bir derdim kalmadı şükür.

Kilometresi çok olmayan bir 3 kapı alın, gençsiniz size çok da yakışacaktır.

kesinlikle suzuki grand vitara derim
tek kapıları çok iyi
v6 alma suzukiyi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,578
Kaydolan Son Üyemiz
UZİUZİ

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR