Merhaba kutu içerisinde uzaktan kumanda kiti var (kitin dış ünitesi su geçirmiyor) isterseniz anahtarlık şeklindeki uzaktan kumandası ile açıp kapatabiliyorsunuz..Hakan555' Alıntı:Merhaba. Kablosuz kumandalı ürün ile ilgili detay verirmisiniz. Hayırlı satışlar.
VAP' Alıntı:Özgür bey bana mı yazdınız bu mesajı bir hitap olmadığından anlayamadım, kusura bakmayın?
Eğer öyleyse hemen silerim, ama ben sadece Hella ihtiyacı olan veya olabilecek olan arkadaşlara belki yararı olur diye yazdım. Zira ben ve birçok arkadaşım senelerdir, piyasaya göre çok hesaplı fiyatla buradan temin ettik. ( http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=12762&start=0 )
Bunun"gereksizlik" neresinde, pek anlam veremedim???
VAP' Alıntı:Ah öyle mi, burada Hellasını satmaya çalışan bir arkadaşın topikine mi yaptım bunu, fark etmedim. Hemen siliyorum, çok utandım. Ben farklı algılamışım, kusuruma bakmasın arkadaş,hemen sildim.:-[ :-[
Nasıl sileceğim ama olmuyor? MODERATÖR arkadaşlar lütfen bu topikteki mesajlarımı silebilir misiniz???
Yahu çok mahçup hissettim kendimi, bir müddet yazmam herhalde, çok ayıp ettmişim bilmeden Kasırga1' Mahmut arkadaşa yaa, nasıl yaptım ben bunu...![]()
![]()