endüstri' Alıntı:grandcherokee nin helozon yaylarının arasına (tam orta bölümüne)40 mm lastik takoz koyarak 25mm yükselttim.sizce doğrumu (büyük ebatlı lastik camurluğa sürtüyordu.)
Yay kesinlikle kaynak olmaz ısıyı gördüğü an kalan kısmıda esneklik özelliğini kaybedecektir.Bence araya get koymak daha mantıklı.damast' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar
araçımda ön tarafı torsiyonla yükseltim fakat arka helezonlar kısa kaldı .(opel frontera).daha uzun yay nerede bulabilrim yada özel imalat yapan var mı? yaylar get yaptırma istemiyorum. Başka yay la üst üste kaynak olur mu yapan veya deneyen arkadaşlar var mı
selamlar
murat
ali çelik' Alıntı:2.5 cm yukseltme sonucu hareket eden amortısörlerın hareket mesafesi degısecek ve gorevını tam yapamayacaktır.Yuksltme yaparken amortısor boyunu da uzatmalı veya uygun boyda yenısı ıle degıştırmelısınız.En guzeli sıtede bu konuda uzman olan arkadaşların uyguladıkları yukseltme kıtlerıdır.
ARSLAN67' Alıntı:Grand cherokee için takozu bende kullandım ama aracın süspansiyon durumu çok sertleşiyor en ufak çukuru koca çukur gibi hissediyorsun ayrıca yüksek hızlarda arabayı kullanmak zorlanıyor en iyisi komple takım halinde kit kullanmakta , takoza göre biraz tuzlu oluyor ama değer.