Hayvan Nakil Ambulansı - ALO 153

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,266

MK51

Zirve
Yer
Istanbul
Hayvan Nakil Ambulansı - ALO 153

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Barınak Gönüllüleri Derneği, sokak hayvanları için yepyeni bir projeyi hayata geçirdi.
Derneğin 2007 yılında düzenlediği konserden elde edilen gelir, İstanbul'daki sokak hayvanlarına ambulans hizmetine dönüştürüldü.

[attachment=1]
[attachment=2]

Sokaklarda kaza geçiren ya da hasta gördüğünüz hayvanlara o an yardım edemiyorsanız, bir telefon ile ambulans hizmetini çağırabilirsiniz.

Ortaklaşa yürütülen çalışmada kullanılan tam donanımlı hayvan ambulansında yoğun bakım ünitesi ve solunum cihazı da bulunuyor.

15 Haziran Pazartesi günü itibariyle hizmete sokulan hayvan ambulansında bir veteriner hekimin yanı sıra, Barınak Gönüllüleri Derneği'nden bir gönüllü ve ambulans şoförü olmak üzere 3 kişi görev yapıyor..

ambulans1.jpg

ambulans2.jpg

Etiketler
Ynt: Hayvan Nakil Ambulansı - ALO 153

Mükemmel ! Yavaş yavaş işler yoluna giriyor.. Çok sevindirici bir haber.. Darısı diğer illerin başına..

koca istanbul da bir tane hayvanlar için tam teşekküllü ambulans hayırlı uğurlu olsun :smiley: peki hayvanı alıp nereye götürüyor? . neyse çöp kamyonu dışında bir araç alsın da ambulans olması şart değil.genele yayılması açısından tam teşekküllü veteriner hekimli filan olması da bana biraz vitrin detayı gibi geldi.bir adet ambulansın sorunları çözmesi beklenemez, gene de iyi niyetli bir çaba olmasından ötürü kutlarım. bu genele yayılır mı derseniz ben ce zor. hem bütçe hem de kültür işidir bu tip şeyler. bazılarının çabasıyla olmaz. zihniyetlerin değişmesi lazım.

istanbul için güzel bi haber oldugunu düşünmüştüm bende ama canlı olarak yaşadımki tam bi fiyasko
2.10 09 tarihinde ikitellide bulunan şirket merkezinin önünde araç çarpması nedeniile bir kedi bulduk sabah
acı çektigi belli hareket edemiyo ve kendine elletmiyodu dogal olarak bu meşhur ambulansı aradık önce 153 ten ulaşmaya çalışdık bi ark telefona çıkdı bize bahçeşehir tarafında oldugunu ambulansın buarada ikitelli ve bahçeşehir 15 dk sürer bi GSM no verdi o ark cepten aradık tatilde ve gönüllü bi ark mış yardımcı olamıyacagını ve 153 aramamızı söyledi tekrar 153 aradık bize bi no daha verdi orayı aradık
tel çıkan çok bilmiş ark bize yaralıysa alın veterinere getirindiyerek akılvermekten öteye gidemedi
kısacası kediye elleyemedigimiz için saat 13 :00 da kedi öldü işte size 153 hayvan ambulansımız bunlar tamamen gösteriş ve belli bi kitleye hitabeden hizmetler eminolun
denenesi bedava arayın bakın ne çıkacak sizee:smiley:

Bir an haberi okuyunca Türkiyde yaşadığımızı unutmuş sevinmiştim.Hayvan ölünce "telef oldu" diyen zihniyetten bir anda değişmesini beklemek aptallık olurdu zaten.Ölen kediciğe Allah rahmet eylesin.Dilerim hayatına daha kıymet verilen bir yerdedir şu an.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR